Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Šaty, ve kterých Kate řekne své "ANO"

16. února 2011 | 18:51

Britská modelka Kristina Antanaityte o víkendu předvedla šaty, ve kterých si nesmělá Kate možná už za dva měsíce vezme britského prince Williama v katedrále Westminsterského opatství.

Nádherné lehoučké šaty s korzetem posázeným třpytícími se kameny představili organizátoři Skotského svatebního festivalu v Glasgow. Oblékla je modelka, která vypadala jako sama Kate. Kristina s korunou na hlavě pózovala na zlatém trůnu a popíjela šampaňské. Doplňkem jí byli dva roztomilí pejsci, Robbie a Liza.

Vyzáblá nevěsta musí upravit jídelníček

Kate chtěla jako každá nevěsta vypadat na svůj velký den dokonale. Vždyť ji budou sledovat milióny lidí. Rozhodla se proto koncem loňského roku, že do svatby musí zhubnout sedm kilo. Až do svatby si naordinovala přísnou dietu. Vzdala se alkoholu, jedla jen "libové" bílkoviny, jako např. ryby, sóju a zeleninu. Nezapomněla ani na zpevnění a vytvarování. Dvě hodiny denně trápila své tělo v posilovně. Královský palác dokonce najal osobního trenéra.

Celé se jí to ale nějak vymklo z rukou. Zhubla totiž víc, než bylo zdrávo. Princ William se dokonce nechal slyšet, že by jeho nevěsta měla mít ženské křivky, které v šatech jak pro princeznu vyniknou. Vyhublá Kate proto musela do jídelníčku zařadit sacharidy. Svůj jídelníček doplnila celozrnnými toasty, vločkovými koláčky, kukuřičnou kaší a cereáliemi.

Kate se konečně dočkala

Zamilovaný pár se seznámil před sedmi lety. Dnes osmadvacetiletí snoubenci si během svého vztahu prošli krizemi i usmiřováním. Důvodem prý byla Williamova nechuť ke svazku manželskému. Vdavekchtivá Kate se ale konečně dočkala. Královská svatba se bude konat 29. dubna.

Britský korunní princ Kate o ruku požádal loni v říjnu v africké Keni. Na prst jí navlékl prsten své zesnulé matky Diany (†36). Ten nosil divokou přírodou už několik dní v batohu. Nádherný šperk s velkým modrým safírem osázený čtrnácti diamanty vyvolal mezi ženami celého světa šílenství. Každá touží po jeho věrné kopii.

Autor: Lenka Chvostová, Kšim