Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Převratný objev: Mráz spálí vaše tukové buňky!

Trápí vás nepěkné špíčky na břiše? Už nemusí! Stačí dvě hodiny a rozplynou se jak jarní sníh.
21. září 2010 | 11:19

Rozlučte se jednou provždy s nevzhlednými faldíky na zádech, špíčky na bocích i větším bříškem. Díky nové neinvazivní metodě budete zase štíhlí a krásní. A nepotřebujete k tomu ani skalpel plastických chirurgů.

Přístroj, který vyvinuli američtí vědci, je bezbolestnou alternativou liposukce. Ta je v současnosti jednou z nejžádanějších plastických operací. Předstihla i tolik populární zvětšování prsou.

Odskočte si pro lepší postavu

Neinvazivní zákrok trvá hodinu až tři. Pokud se tedy necháte ošetřit cestou domů z práce, nebude nikdo nic tušit a ve finále budou všichni závistivě obdivovat znovuobjevené sexy křivky.

A nemusíte se bát. Neucítíte žádnou bolest, jen nepříjemný chlad. I tenhle pocit se ale během chvilky vytratí. Při ošetření, které probíhá vsedě nebo vleže, si dokonce můžete číst či zdřímnout. Zní to skoro jako zázrak…

Jak to funguje

Výzkum ukázal, že tukové buňky jsou biologicky citlivé na nízké teploty. Přístroj tedy ochladí ošetřované oblasti na teplotu těsně nad bodem mrazu. Tuk se z kapalného skupenství změní na pevné. To podpoří proces zvaný apoptóza. Dojde k cílenému zmenšení tukových buněk, přičemž okolní kůže a jiné tkáně zůstávají bez úhony.

V průběhu několika týdnů až měsíců pak poškozené tukové buňky pomalu a bezpečně opustí tělo prostřednictvím přirozeného metabolického procesu. Jak buňky mizí, obvod ošetřené plochy se zmenšuje. Nehezké faldíky mizí. Pokožka se vyhlazuje.

Nepodléhejte falešným iluzím

Jestli vás právě zaplavila euforická vlna radosti z toho, že je konec věčným dietám, hodinám stráveným v posilovně a při četbě tohoto článku jste stačila spořádat tabulku čokolády, nejásejte předčasně.

Ani tento přístroj totiž není všemocný. Podle tvůrců je primárně určen pro osoby, které potřebují jen mírně zkorigovat postavu. V žádném případě není vhodný pro léčbu obezity! Takže rychle zapuďte myšlenky na opulentní večeři a utíkejte si koupit zeleninu na salát.

Autor: lena, kamp