Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Připravte se na zdravý pohyb

22. května 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Vysedávání u televize a počítače nebo listování v mobilu nám příliš fyzické kondice nepřinese a tak blížící se léto láká do přírody, k seznamování a různým kolektivním hrám. Najednou však zjistíme, že jsme v zimě zanedbali starost o nohy, které mají podat výkon.

Při větrání sice již tolik nezapáchají, ale při zátěži ztvrdlá kůže na patách praská až do krve, meziprstí se drolí jako sýr, zahnědlé nehty na palcích zesilují a od lůžka je nadzvedává pěnovitá hmota tak, že při běhu mačkají na botu a bolí.

Připravte proto své nohy již nyní. Použijte chytrou houbu a zbavte se plísní. Mikroorganizmus Pythium oligandrum, obsažený v přípravcích, vysává plísně, kvasinky a potlačuje růst bakterií. Neprodukuje antibiotika a živí se pouze plísněmi. Proto je nazýván „Chytrá houba“ a v současnosti je považován za nejbezpečnější řešení pro odstraňování plísní.

Pythium oligandrum ke svému hodování na plísních produkuje enzymy, které rozkládají buněčné stěny plísní. Zároveň výzkum potvrdil, že blahodárně působí na pokožku, která je náchylná k lupénce nebo atopickému ekzému. Enzymy zklidňují pokožku i na místech, kde se vyskytují opruzeniny a to nejen u dětí. Chytrou houbu oceňují i diabetici, zvláště při suché kůži, která má větší sklony k výskytu plísní. Pro suchou pokožku se sklonem k lupénce a atopickému ekzému doporučujeme přípravky BIODELTA, BIOGAMA.

Autor: BARD s.r.o.

Dnes jsou v lékárnách k dispozici přípravky pro péči o nohy - BIODEUR 3x1g, Chytrá houba PYTHIE BIODEUR NAIL, Chytrá houba PYTHIE BIODEUR PREVENT a chytrá houba PYTHIE BIODEUR PREVENT FOOT POWDER.

Autor: BARD s.r.o.

Kvasinky se množí ve vlhku a teple, což může být i riziko při koupání, kdy zůstáváme v mokrých plavkách. Ale i tady je možné použít pro intimní hygienu a místa náchylná k výskytu kvasinek Chytrou houbu v přípravku FEEL FRESH.

Víte, že s ústní vodou BIO PLUS můžete dokonce odstranit i zkažený dech!

Přípravky s Chytrou houbou dostanete ve své lékárně. Vaše otázky, rádi zodpovíme na telefonu: 608 157 744  akutní dotazy na infolince: 773 773 970, e–mail: pythium@pythium.cz. Více informací naleznete zde.

Výrobce: Bio Agens Research and Development – BARD, s.r.o.

Video se připravuje ...