Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Dokonalé letní líčení během několika minut!

13. května 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Je jedno, zda se letos chytáte na hudební festival, luxusní dovolenou nebo budete trávit léto doma na své terase. Při každé příležitosti přeci můžete vypadat skvěle! Ale kdo by se v parném létu zaobíral dlouhým líčením? K vykouzlení perfektního looku vám postačí několik kvalitních produktů!

Parfumerie Douglas připravila limitovanou edici Cruise Collection, která je určená právě pro letní radovánky! Tato speciální řada dekorativní kosmetiky oslavuje sofistikovanost jednoduchých a vysoce funkčních produktů s úžasnými barvami a texturami. Každou ženu zajisté oslní i krásné balení této exkluzivní edice.

Autor: Douglas

Jak na letní líčení?

Zásady letního líčení jsou jasné – make up by měl být lehký, svěží a působit přirozeně. Věřte, že právě lehké líčení neboli nude look, je pro nadcházející teplé dny přímo ideální. To potvrzuje i fakt, že se tento nestárnoucí trend vrací každý rok. Navíc vám líčení nezabere víc než pár minut! Jak na to?

Zaměřeno na oči

Chcete-li si oči opticky zvětšit, pak na oční víčka naneste světlé oční stíny v nude barvě. Tmavé stíny oči totiž zbytečně utopí. K tomu vám perfektně poslouží stíny Douglas Cruise Collection, které se vyznačují mimořádně lehkým a příjemným saténovým finishem a příjemně zdůrazní výsledné líčení. Stíny aplikujte pomocí štětečků, se kterými si vytvoříte bezchybný look ať už jste kdekoliv. Sada štětců Cruise Collection obsahuje jeden plochý štětec, dva kulaté štětce, dále štětec na oční linky a jeden štětec s krátkými štětinkami. Oči pak stačí zvýraznit řasenkou s kónickým kartáčkem, který dodá řasám požadovaný objem. V létě jistě oceníte fakt, že řasenka Cruise Collection je voděodolná.

Autor: Douglas

Dokonalé rty

Většina z nás si stále maluje především oči a na rty trochu zapomíná. Přitom rtěnka dokáže tvář dokonale projasnit a hlavně oživí vaše líčení během několika okamžiků! Na léto vybírejte rtěnku s ochranným faktorem. A že se zrovna neřadíte mezi milovnice výrazných rtů? I přesto by ve vaší kosmetické taštičce určitě neměla chybět alespoň jedna červená rtěnka. Toto léto parfumerie Douglas představila rtěnku s krémovou strukturou a dokonalou pigmentací, která v mžiku vykouzlí dokonale hebké a svůdné rty. Její sladká kokosová vůně vám navíc zpříjemní letní dny.   

Upravené ruce

Upravené nehty jsou vizitkou každé ženy. A právě krásná manikúra dokonale podtrhne vzhled každé z nás. Dáváte-li přednost originálním vzorům, před jednobarevnou klasikou, je pro vás duo lak z kolekce Cruise Collection naprostou nezbytností. Záleží pouze na vás, zda dáte přednost bílé manikúře s červenými tečkami a vzory. Nebo se vám více zamlouvá červený podkladový lak s bílými vzory? Nebo červenobílá manikúra s francouzským nádechem?

Autor: Douglas