Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

O panenství jsem přišla dvakrát, mám dvě dělohy, chlubí se Britka

Sedmadvacetiletá Hazel Jones si svou anomálii užívá, o operaci neuvažuje.
12. ledna 2012 | 17:08

Na to, že má odlišné genitálie, ji upozornil až její přítel. Teprve poté se nechala Britka Hazel Jones (27) vyšetřit. Lékaři jí sdělili šokující diagnózu. Hazel má dvě vagíny, dvakrát tak přišla o panenství, má také dvě dělohy a každá může otěhotnět. Prý to má i své výhody. "Přítel ví, že si může vybrat," popisuje s úsměvem svůj pestrý sexuální život.

Hazel už od počátku svého dospívání trpěla při každé menstruaci obrovskými bolestmi. Nikdy ale kvůli tomu lékaře nevyhledala. Když se ptala spolužaček, do kterého otvoru si má zavést tampón, všechny na ni jen nechápavě zíraly.

Na to, že je s jejím tělem něco jinak, ji upozornil až její přítel, když jí bylo osmnáct let. Poté šla na vyšetření. S šokující diagnózou se dlouho sžívala, nyní je už ale smířená a o své tělesné odlišnosti s úsměvem ve tváři klidně promluví v televizi.

"Mám dvě pochvy," pochlubila se pohledná blondýnka Hazel Jones v přímém přenosu britské televize. Vyprávěla o svých bolestivých problémech a přiznala, že ani sex jí nebyl dříve příjemný. "Můj tehdejší přítel mi pak naznačil, že mám trochu jiné genitálie, tak jsem se proto nechala vyšetřit,” upřesňuje Hazel.

Sex mám skvělý

Od té doby, co Hazel zná do detailů své tělo, si nemůže svůj sexuální život vynachválit. "Můj přítel ví, že si může vybrat," svěřila se pohledná blondýnka.

Děloha může být i rozdvojená
Autor: reprofoto ITV1

Klidně to ukážu

Se svou anomálií je nyní ovšem spokojená a rozhodně neuvažuje, že by si jí nechala odstranit. “Můj sexuální život je díky tomu úžasný,” říká. “Myslím, že je to skvělé, vůbec se tím netajím. I na mejdanech dávám k dobru, že jsem přišla o panenství hned dvakrát,” usmívá se Hazel.

“A když mi některé kamarádky nevěřily, tak jsem jim to ráda ukázala. Nemám se za co stydět,” dodává.

Nebezpečné těhotenství

Přestože Hazel odmítla operaci z obavy, aby nezanechala nepěkné jizvy, žádnými obtížemi netrpí. Podle slov jejího lékaře si ovšem musí dávat pozor v případě, že přijde do jiného stavu. Riziko by nastalo, kdyby náhodou otěhotněla také v druhé děloze.

Autor: INT, bak, šim