Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Děsivé! Těhotné ženě vykukuje dítě z břicha

11. března 2013 | 15:33

Jako scéna z hororu působí záběry těhotenského bříška, na nichž ženě pod kůží doslova prosvítá lidská tvář. I když je Karen McMartin (25) teprve v 25. týdnu, podobu svého nenarozeného dítěte už zná.

"Měli jsme zrovna s kolegy v práci pauzu a já najednou cítila, jak se mé děťátko hýbe. Chtěla jsem jim ukázat, jak kope, tak jsem si vyhrnula tričko," prozradila těhotná kadeřnice britskému deníku The Sun.

"V ten moment do místnosti vešel náš šéf a udiveně vykřikl: 'Ó můj bože, já vidím obličej!'," dodává Karen. Kolegové nezaváhali a pohotově vytáhli své mobilní telefony, aby netradiční zážitek zdokumentovali.

Karen, která má se svým manželem Davidem už dceru Chloe (2), byla při pohledu na fotky víc než šokovaná. A stejně tak známí, kterým pak obrázky ukazovala.

Dokonalá iluze: Karenin pupík vypadá jako nos
Autor: YouTube.com/ExtraWorldNews

"Je to opravdu neuvěřitelné! Ta tvář na mém břiše opravdu je. Zřetelně vidíte pusinku, nos i oči," říká nastávající maminka.

Lékařka Carol Cooper, kterou britský deník oslovil, však má pro tenhle "nadpřirozený úkaz" jednoduché vysvětlení. "Tvář, kterou všichni viděli, je jen iluzí, která vznikla nezvyklým tvarem Karenina pupíku, jejích jizev po piercingu a strijí po prvním porodu. To. co vypadá jako tvář, může být ve skutečnosti páteř plodu."