Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

VIP Prostřeno! Sandra "staroušky" vzrušila, pak je nechala skládat puzzle

4. července 2012 | 05:59

VIDEO: Generační rozdíly se tentokrát projeví už při šmejdění. Staří bardi, Jiřím Krampol a Jiří Štěpnička, se v moderním bytě mladičké Sandry Parmové (26) příliš necítí. A nesedne jim ani připravená zábava. Na skládání puzzle už zřejmě nemají mozkové buňky.

K vaření se šestadvacetiletá Sandra dostala až poté, co odjela do Prahy studovat VŠ a byla nucena se o sebe postarat. Od té doby je její vztah k němu čím dál kladnější a nejraději připravuje dobroty pro své nejbližší a přátele.

A jak se na své účinkování v populární soutěži mladá hlasatelka těší? „Když jsem sledovala pořad Prostřeno!, přemýšlela jsem, jaké to asi je být v roli hostitele, takže jsem docela ráda, že ta nabídka přišla,“ říká půvabná zprávařka. Těší se, že pozná zajímavé lidi, ochutná jídla, která nezná a vyzkouší si, jak je vaření před kamerou náročné.

Video se připravuje ...
Jak rychle zapůsobí podávané afrodiziakum na oba pány? Nikol má trochu obavy. • VIDEO: FTV Prima

Ve středu vaří: hlasatelka Sandra Parmová

Ohřeje si moderátorka pouze svou zpravodajskou polívčičku, nebo umí i něco víc? U Sandry bude maso, legrace a štrúdl. Hlasatelka před měsícem dokončila vysokou školu ekonomickou, teď ji v nové kuchyni čeká prověrka u sporáku.

Generační rozdíly se projeví už při šmejdění. V novém bytě Jiří Štěpnička postrádá „cingrlátka“ a druhý Jiří „má radši secesi a pohodlný holandský nábytek“.

Jaké jsou trumfy slečny Sandry? Čtyři chody: zelený chřest s panchettou, hráškový krém, flank steak se šťouchanými brambory a štrúdl. „Tenhle recept mi doporučil majitel řeznictví,“ přibližuje Sandra hlavní chod z hovězího pupku. „Recept na štrúdl mám od maminky, celý jsem ho odkoukala od ní,“ prozrazuje, kde se naučila sladkou tečku.

Jirka Krampol má radši vývary a Jiří Štěpnička zase brokolicový krém. Co řeknou na ten hráškový s brambory? Čerstvý chřest z farmářských trhů připomene Nikol, že špargl má pověst afrodiziaka. „To budou chlapci rádi,“ směje se. A jsou, protože je vážně dobrý.

Kdo by řekl, že tahle "bárbína" je i úspěšná makléřka
Autor: David Tesař

S hovězím Sandra riskuje, mohla by totiž lehce pohořet. Bude krvavý steak „jako od argentinské maminky“?

Sandra miluje vůni masa a uzenin, ale Nikol ji považuje za éterickou bytost a neočekává od ní nějakou „hardcore party“.

Pohledná moderátorka je dobrá hostitelka, konverzace příjemně plyne, zábava je rozhodně zajímavá. Kdo složí nejrychleji originální puzzle? Jirka Krampol to zřejmě nebude. Z téhle skládanky se nejspíš složí sám…

Kdo je Sandra Parmová

Půvabná éterická moderátorka zpráv před měsícem dokončila vysokou školu ekonomickou a po burzovním se zpravodajství se nyní nadšeně věnuje svojí práci v hlavní zpravodajské relaci Prima family.

Těší se ze svého nového bytu v Praze, kde vždycky chtěla bydlet. Pěstuje bylinky na balkoně a má ráda výhled z okna svého vkusného bytu. Přítel je krajským reportérem Primy family v Brně, vztah na dálku jim prý zatím dobře funguje. Sandra se snaží na sobě stále pracovat, dělat věci co nejlépe. Na pány působí jako dáma z první republiky, trochu odtažitá, vzbuzuje pocit ochrany, zaslouží si slušné zacházení a respekt.

Charakter: Přátelská, přiměřeně cílevědomá, kreativní, společenská, ale taky potřebuje mít své soukromí, kam pouští jen své nejbližší

Koníčky: Práce, cestování, večery s kamarády, vodní dýmka, vaření a ochutnávání nejrůznějších kuchyní, zájem o aktuální dění a kapitálové trhy, procházky v přírodě.

Chutě: Miluje českou kuchyni, hlavně polévky, jídla z brambor a masa na nejrůznější způsob. Hovězí carpaccio, tatarák, steaky, ze sladkostí bílou čokoládu a cokoliv kokosového. Ráda jí a vaří kuchyni italskou, thajskou, mexickou a libanonskou.

Nesnáší: Jídla z hub a mořské plody. Dršťky, vnitřnosti a u stolu nemá ráda, když někdo hlasitě mlaská. Vadí jí špatně umyté nádobí.

Motto: Přej a bude ti přáno.

Video se připravuje ...