Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Zataženo, déšť 15°C

VIP Prostřeno! Decastelo neumí vařit, bordel v kuchyni

25. června 2012 | 05:40

Malá, vzteklá. Tak sama sebe popisuje Eva Decastelo (34) . Moderátorka, která spálí prý i čaj. Vaření s ní proto bude více než dobrodružné. Příprava muffinů z pytlíku jí vyčerpá, česnek vůbec nezvládne oloupat. A na pivo nemá ani otvírák. Budou si ho hosté muset otevřít zuby? Hned první díl prázdninového speciálu VIP PROSTŘENO! bude vážně stát za to.

Čtyři známé osobnosti budou každý týden soutěžit o titul nejlepšího hostitele, který vyhraje zájezd. Vaření a zábavě budou patřit všední premiérové večery s výjimkou pátku. Všední ale rozhodně nebudou! Každá celebrita totiž vaří, baví a prostírá dle svých možností a naturelu.

Jaké bude složení prvního kvarteta slavných amatérských kuchařů? Rozhodně zajímavé… „Každopádně bych nebyl rád, kdyby to byly tři ženský a já,“ bojí se přitom konkurence Jirka Pomeje. Jenže budou, milý Jirko...

Tři éterické sexy krásky a jeden robustní, zemitý a hlučný muž. Na diváky se už těší moderátorka a maminka Eva Decastelo, moderátor, herec a producent Jiří Pomeje, moderátorka, modelka a maminka Agáta Hanychová a moderátorka a modelka Martina Gavriely.

V pondělí vaří: Eva Decastelo

V pondělí celou show odstartuje Eva Decastelo, která se na Prima family už v pořadu Česko na talíři nedávno dušovala, že spálí i čaj. „Neptejte se mě na žádný jídlo, vařím z posledních sil,“ prohlásí proto hned v úvodu večeře.

Eva si s úklidem ani prostíráním hlavu moc neláme, už tak ji vyčerpal návod na pytlíkových muffinech. Doufá v manželovy rady, recepty a moderní přístroje, kterých má plno. A čeho má také přehršel, je zásoba dětských lžiček – zato vidlička a otvírák jí chybějí. Čím si otevře Jirka pivo? Zuby?

První menu je dost svérázné: Začíná ovocným moučníkem „znouzecnost“, protože Eva je popleta a proházela chody. Pokračuje „lososem s koprovým ocasem“. Kuchařka se též pere s noži: „Hele, víte co, kdo bude chtít česnek, ať si ho tam dá sám,“ mrskne o linku s palicí česneku, která vzdoruje.

Jako největší šťouralka zatím vypadá Martina, která nejí játra, králíka, nesnáší kozí sýr a vepřové. Jenže králíka a vepřové právě Evina „masová trikolóra“ obsahuje! Kritická je i Agáta, které se všichno obávají – maminka ji naučila vařit.

Zábava bude hodně mokrá, hosté mají v zahradním bazénku ručně ulovit pár ryb a pustit je zpátky do řeky. Doufejme, že nejsou mořské. Nad Evinou „znouzecností“ to pak vypadá jako o slovenských Velikonocích.

Video se připravuje ...