Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

VIP Prostřeno! Nadržená Decastelo: Sváděla Pomeje s nanukem ve výstřihu

28. června 2012 | 06:28

Eva Decastelo se na návštěvě u Martiny Gavriely pořádně rozjela a sváděla Jiřího Pomeje nanukem ve výstřihu.

Trochu cholerická, nic nestíhající citlivá workoholička Martina Gavriely pozve ve čtvrtek soupeře do svého domu v Chýni, kde bydlí se svým o sedm let mladším přítelem. V kuchyni však zatím nemá ani varnou desku, vaří proto na přenosném vařiči.

Co plánuje zkušená maminka a kuchařka? Pozve soupeře na „cestu kolem světa“. Jen s dezertem se vrátí domů. „Martina je z Vrchlabí. Že by nám opekla lyže?“ bojí se Eva, která touží po bublanině.

Předkrmy budou lehké. Na cestu „z Tel Avivu do Říma“ udělá Martina salát izraelský a italský. Agáta se bojí „splácaniny se spoustou mističek a pizzou“.

S druhým předkrmem pomáhá přítel Marcus, který prý Martinu stejně „sbalil na jídlo“. Pochází z Asie, takže umí asijské speciality – čekají nás vietnamské a čínské rolky a omáčky.

Martina zatím nemá ani varnou desku, musí tedy improvizovat se dvěma půjčenými vařiči.
Autor: FTV Prima

Co bude hlavní chod? „Už čtyři dny mám chuť na mexickou kuchyni,“ přeje si Jirka Pomeje a konečně se dočká. Zato Agáta mexickou kuchyni nesnáší. Jinak si myslí, že hostitelka bude mít „načančanej stůl, protože máme stejný nádobí“.

„Čeká nás očistná kúra,“ raduje se Eva. „My v jižních Čechách máme taky bylinky, ale my je zalejváme fernetem. Králičí strava patří králíkům,“ oponuje naopak Jirka, který to má rád horké a dá si chilli papričku. Z mexického hlavního chodu je nadšen.

„Za zábavu bych Martině nafackovala,“ nadává Eva kamarádce za karaoke. „Ví, že mám rozsah dva tóny a nezazpívám ani hoří.“ Tortillami přejedený Jirka se na zábavu sice dovalí pozdě, ale možná nakonec všeobecný ostych prolomí. „Jirka je prostě herec a uhraje to,“ míní Eva. Co když už ale nemůže?

Jahodové knedlíky s domácí zmrzlinou byly totiž „poslední kulkou do hlavy“. Kdo nakonec vyhraje zájezd? A když to bude plichta, pojedou výherci spolu? Uvidíte už dnes ve 20:00 hodin na Prima Family!

Kdo je Martina Gavriely

Modelka, moderátorka a podnikatelka Martina Gavriely je v jednom kole. Dost jí dají zabrat její dvě děti, dcera a syn, kteří jsou již v pubertě, ovšem každý prý v jiném stádiu.

Martina má o sedm let mladšího přítele Marcuse, na něhož nedá dopustit. Bydlí v domě v Chýni, kde ráda relaxuje na zahradě, zajímá se také o design a úpravy interiéru domu, který teprve zařizuje. Den před natáčením jí dovezli kuchyni.

Jako dezert budou vynikající jahodové knedlíčky
Autor: FTV Prima
Charakter: Trochu cholerická, nic nestíhající citlivá workoholička. Po návratu z Dominikánské republiky si připadá líná.

Koníčky: Moc jich už nemá, protože na ně nemá čas. Nejraději má spánek a jídlo.

Vztah k vaření: Vaří dlouho, má nedodělanou hotelovou školu, ale omáčky a klasická jídla moc nedělá. Nyní ráda vaří kvůli přítelovi asijskou a exotickou kuchyni, saláty, maso, ale vlastně toho stejně moc nenavaří.

Historka z vaření: Pravidelné trapasy má s pečením. Většinou smíchá něco s něčím jiným, nebo ve špatném pořadí. Proto moučníky nejraději připravuje za studena…

Chutě: Má ráda exotiku, japonskou a asijskou kuchyni

Nesnáší: Játra, kozí sýr, vepřové a vnitřnosti. U stolu je otrlá od dětí, nic ji nepřekvapí – snad jen špinavé nohy na stole.

Motto: Líná huba, holý neštěstí.

Očekávání: Dobré jídlo…

Video se připravuje ...