Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ceny MTV: Kdo byl k sežrání a kdo na zabití?

12. listopadu 2012 | 15:30

Nedělní předávání cen MTV Europe mělo nejen hudební, ale i módní vítěze a poražené. Které celebrity byly nejkrásnější? A čí stylista měl zrovna špatný den?

100 %: Koho zbožňujeme?

Kanaďanka Carly Rae Jepsen dostala dvě ocenění, včetně toho za nejlepší píseň. My autorce hitu Call Me Maybe udělujeme cenu za styl. Jednoduchý, ale efektní.

Za muže to na celé čáře vyhrál jihokorejský objev Psy. Barvy tentokrát vyměnil za klasický, skvěle padnoucí smoking. Tomu říkáme Gangnam Style!

Britská zpěvačka Rita Ora nás naprosto nadchla svou červenou róbou značky Marchesa. Kdyby se takhle oblékaly všechny ženy, maturitní plesy by byly daleko zábavnější!

A čestné uznání získává… Taylor Swift! Zpěvačka své tři ceny sladila se stříbrnými šaty ve stylu art deco z dílny J. Mendel.

...
Autor: profimedia.cz

0 %: Kdo nás zklamal?

Kim Kardashian by měl někdo vysvětlit, že drahé neznamená vždy vkusné. Bohužel si vybrala ten nejkýčovitější kousek od francouzského návrháře Stéphana Rollanda.

David Hasselhoff, to je kapitola sama pro sebe. Růžová lesklá košile, slizké boty, křížek na krku a botox? V téhle kombinaci by mohl maximálně trhat lístky na pouti.

Moderátorka večera Heidi Klum vsadila na svou oblíbenou značku Versace. Šaty měly krásnou barvu i vzor, ale jejich střih bohužel odhalil víc, než se na dámu sluší. O hodně víc.

Švédská zpěvačka Loreen si získala svět singlem Euphoria, nás si však svým outfitem rozhodně nezískala. Pomačkaná sukně, bunda a holé břicho? Zkus to znovu, Loreen.

...
Autor: profimedia.cz

50 %: Kdo nás nudil?

Alicia Keys si vybrala zajímavé šaty od Stelly McCartney, ale bohužel jí tak docela nepadly. Stejný problém měla i americká kráska Lana Del Rey (vpravo).

Supermodelka Isabeli Fontana zvolila styl „rock chic“, jenže vypadala trochu jako milenka Alice Coopera. A upřímně řečeno – Justin Bieber na tom byl podobně.

...
Autor: profimedia.cz
Další fotografie najdete v galerii.

Autor: Marie Barvínková