Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tomio, zločiny na Hrad nepatří! Ani ty módní...

22. října 2012 | 13:35

Ať se nám to líbí nebo ne, reprezentace je důležitou úlohou hlavy státu. Má Tomio Okamura (40) šanci být mezi prezidenty za šviháka? Bez módních poradců určitě ne!

Novopečený zlínský senátor ohlásil kandidaturu na prezidenta a začal sbírat podpisy. Ministerstvo dobrého vkusu ale varuje: naše jména pod peticí si zaslouží jen ten, kdo má styl a šmrnc. Šaty totiž dělají člověka, zvláště pak, když je v čele státu.

Zatímco jeho politický program je dost nečitelný, program Okamurova šatníku je zcela jasný. Jeho hlavními body jsou děsivé barevné kombinace, špatně padnoucí obleky, mdlé košile a hochštaplerská obuv.

Volného času má pilný podnikatel málo, ale když už vyrazí s přítelkyní Monikou Talašovou (20) do ulic, volí osvědčený styl „IT specialista z 90. let“. Jen aby si ho v Lánech nepletli s údržbářem!

Podívejte se s námi na některé z jeho legendárních outfitů:

Model „podnikatel“

Styl venkovského podnikatele zvládá Okamura brilantně.
Autor: Blesk - Slávka Červená

Tady Okamura využil oblíbené módní triky českých mužů. Nechybí kombinace modré džíny – černý pásek, plandavé sako, pomačkaná košile ani ošmajdané boty do špičky. Vhodné třeba pro neformální oběd s manželi Obamovými. Módní ikona Michelle ale nejspíš nepozře ani sousto.

Model „elegán“

Porotce Okamura zvolil nelichotivou barevnou kombinaci.
Autor: profimedia.cz

Opět zcela nepadnoucí sako a k němu kalhoty, které si Tomio asi půjčil od obézního strýce. Za kombinaci šedého lesku a doplňků v barvě zralých kaštanů bychom mu prezidentskou milost neudělili.

Model „ležérní“

Nedbalá elegance po česku...
Autor: profimedia.cz

Nevyžehlené polo triko vypůjčené z úboru zlínských dobrovolných hasičů? Kalhoty s narvanými kapsami, protože tašky jsou přece pro holky? Ideální oděv na romantickou procházku. Doufáme, že Monika si styl recepční z nočního klubu zachová i coby první dáma.

Model „Eskymák“
Představení knihy Martina Nezvala Jak ulovit miliardáře navštívil v eskymáckém úboru.
Autor: Blesk - Jiří Rubeš

Jistě, i budoucí prezident může nakupovat v sekáči. Ovšem kombinace bílé mikiny, která nikdy neviděla aviváž, a péřové bundy určené pro lov medvědů – to je trochu moc. Nepovoluje se ani pro státní návštěvu Aljašky!

Autor: mab