Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

U vody s Ashley Graham i s Kendall Jenner: Jaké plavky u nich vedou?

26. června 2018 | 06:00

I u vody se dá předvést skvělý styl. Výběr plavek je proto velmi důležitý, stejně tak byste neměla zapomínat na detaily. Která celebrita v plavkách zazářila a kdo by s výběrem plavek spíše potřeboval pomoct?

Za hvězdu je pro nás tentokrát Alessandra Ambrosio, která nezapomněla na maličkosti. Červené plavky doplnila přehozem, ke kterému ladil i účes – její model vypadal jako z Asie. Nejkrásnější plavky však předvedla Blanca Blanco, jednodílný květovaný model byl zkrátka dokonalý.

Blanca Blanco miluje květiny.
Autor: profimedia.cz

Svého stylu se drží Paris Hilton i u plavek. Zvolila opravdu nevídaný kousek s obrázky z filmu Můj malý Pony. Jedná se podle vás o otázku stylu, nebo o infantilní čin? Ať tak či tak, Paris Hilton vypadá spokojeně.

Paris Hilton dětská hravost nikdy neopustí, vzala si plavky s postavičkou z filmu Můj malý Pony.
Autor: profimedia.cz

Kdo nás trochu zklamal s výběrem plavek, je Reese Witherspoon, jejíž modely vždycky milujeme. Právě ona si s módou umí pěkně vyhrát. Černé jednodílné plavky nejsou zrovna oslňující. Stejně tak překvapila s výběrem i Miley Cyrus, která nás svými outfity vždy šokuje. Černé plavky bychom k ní proto moc netipovaly.

Naopak k Ashley Graham a Kendall Jenner šly černé jednodílné plavky naprosto dokonale. Obě vypadaly úchvatně, obzvlášť Kendall Jenner, která nezapomněla ani na stylové doplňky a parádní kruh do vody.

Na všechny celebrity, které si užívají u vody, se podívejte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Tošnarová