Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Celebrity na síti: Uhodnete, komu patří tyto slavné zadečky?

12. května 2018 | 06:00

Který olympijský vítěz se stal podruhé otcem? Jaká česká hvězda má kvůli vlastnímu dítěti zdravotní problémy? A kdo se dokázal poprat se svojí obrovskou nadváhou? A hlavně – komu patří tato dokonalá pozadí? To všechno v tomto týdnu odhalili slavní na sociálních sítích!

Ryan Reynolds (41) s Davidem Beckhamem (43) se spolu zase baví! Anglický fotbalista a kanadský herec byli trochu na nože, ale jen na oko. V prvním dílu filmu Deadpool si totiž Ryan dělal srandu z Davidova hlasu. Přirovnával ho k animovaným postavičkám nebo hlasu po vdechnutí helia. 

Na Instagramu Ryana se můžete podívat na krátké video, kde se Deadpool snaží Davidovi za svůj vtípek omluvit. Takže jsou tito dva sexy chlapi opět za dobře a David vyrazil podpořit Ryana na druhý díl filmu Deadpool, což jsme my ženy vážně rády! Takoví dva krasavci by se společně měli fotit častěji!

To je pokoukání! Tito dva krasavci jsou společně opravdu dobrá dvojka
Autor: Instagram.com

Olympijský vítěz, Lukáš Krpálek (27) je už podruhé otcem! Ve čtvrtek se mu narodila dcera Mariana, kterou si se svou manželkou moc přáli. Jejich starší syn Toník si teď bude muset zvykat na novou, holčičí posilu! 

Laďka Něrgešová (42) řeší kromě rozpadu manželství navíc i závažný zdravotní problém. Má již po druhé zánět šlach, jelikož na rukou často nosí svou dceru Medu. Tvrdí, že stejný problém měla i u prvního syna Adama. Laďce pomáhá ortéza, kterou ale při vysílání v televizi nesmí mít. Tvrdí, že si ruku nenápadně podpírá, ale přeci jen ji to bolí, a natáčení pro ni tak není nic příjemného. 

Poznali jste, komu patří výstavní zadek v elasťákách? Majitelkou je česká modelka Vlaďka Erbová (36). Ta momentálně maká na své postavičce s osobní trenérkou Lucií a už na sobě pozoruje první výsledky. Zhubla dvě kila a začíná být spokojená i se vzhledem svého pozadí. Postava Vlaďky nebyla k zahození ani předtím, ale teď bude asi ještě dokonalejší!

Vlaďka Erbová má velkou radost. Zhubla 2 kila a už se jí více líbí i její zadek. K fotografii na svém Instagramu dodala: "Vydrž, prťka, vydrž... holčičí fitko s mojí Lucinkou byla opravdu správná volba. Čas, který trávím tam, je poctivý. Mám opravdu radost sama ze sebe"
Autor: Instagram.com

Vypracovaný zadek ukázal i zpěvák a tanečník Filip Jankovič (32), který se vyfotil nahý! Na svém profilu sdílel fotku z postele, kde leží na břiše a špulí své pozadí na odiv všem fanouškům. Umělec, který se netají tím, že je homosexuál, je očividně hodně pyšný na svoje proporce a rád provokuje na sociálních sítích. Svým fanouškům popřál, ať je jejich den tak hezký jako jeho zadek. Josef Kokta (61) se zase pochlubil nahou Ornellou (25) v bazénu a Andrea Verešová (37) opět přesvědčila, že její výstava je naprosto výstavní! 

Známá česká kuchařka Kamila Rundusová (28) alias Kamu se pochlubila neuvěřitelnou fotkou. Sdílela fotografii z roku 2009 a aktuální fotku. Rozdíl je obrovský. Kamu se přiznala, že v mládí trpěla velkou nadváhou a vážila až 92 kilo. Následně se pak přidaly i psychické problémy. Hladovění střídalo přejídání, a to vedlo až k poruchám příjmu potravy, kterým se Kamu odhodlala čelit! Nyní cvičí, jí zdravě, sem tam si dopřeje nějakou tu "prasárničku" a vypadá přímo skvěle! Více najdete ve fotogalerii!

Autor: Adéla Ondroušková