Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nový trailer Padesáti odstínů: Víc sexu, romantiky i temnoty!

Video se připravuje ...
Druhý trailer k filmu Padesát odstínů temnoty nabízí mnohem víc sexu, romantiky, ale i temnoty
VIDEO: youtube.com_fiftyshadesworld/bpž
7. prosince 2016 | 19:00

Už jen něco málo přes dva měsíce nás dělí ode dne svatého Valentýna a očekávané premiéry druhého dílu Padesáti odstínů, tentokrát s názvem Padesát odstínů temnoty. A právě dnes zveřejnilo filmové studio Universal Pictures nový trailer. Takže víme, že se máme opravdu na co těšit.

Pokud jste nečetli knihy od autorky E.L. James, podle kterých jsou filmy natočené, pak je pro vás děj filmu zatím ještě zahalen tajemstvím. Už z ukázek se ale dá tušit, že ačkoliv se na konci Padesáti odstínů šedi Anastasia s Christianem rozešla, udělá pohledný a zvrhlý milionář v podání irského herce Jamieho Dornana cokoliv, aby krásnou Dakotu Johnson v roli Anastasie Steele dostal zpět.

Dokonce jí složí k nohám vše, po čem touží – tedy srdce a květiny a také vážný vztah, ve kterém mu jde o Aninu lásku, nejen o její tělo a poslušnost. Ze skříně ale začínají lézt kostlivci v podobě Christianových bývalých milenek – paní Robinsonové a také jedné z jeho bývalých subinek. A aby toho nebylo málo, o Anastasii začne jevit nepříjemně velký zájem její šéf.

Jak to všechno v Padesáti odstínech temnoty dopadne, se dozvíte 14. února v kinech. My vám zatím přinášíme oba trailery, které vám napoví, že i druhý film bude plný sexu, ale tentokrát i velké romantiky a napětí. Těšíte se?

Video se připravuje ...
První trailer k Padesáti odstínům temnoty (2017) • VIDEO: Youtube.com/totalfilm.cz

Čtěte také příběh čtenářky: Balí mě soused a láká mě na drsný sex! Mám mu podlehnout?

Autor: brig