Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Osmá řada StarDance má svého vítěze! Které páry v průběhu let zvítězily?

Video se připravuje ...
Vítěz StarDance Marek Zelinka: Nabídku na další ročník jsem odmítl, radši mám divadlo.
VIDEO: Tereza Kovářová
11. prosince 2016 | 06:00

Taneční klání vyvrcholilo v sobotu večer závěrečným finále. O první místo se utkaly tři poslední páry. Zvítězili Zdeněk Piškula a Veronika Lálová. Připomeňte si, kterým tanečním párům se podařilo získat první místo v průběhu let.

Každou sobotu jsme se mohli přenést do světa noblesního standardu a dynamické latiny, ale dnešním víkendem osmá řada StarDance... když hvězdy tančí skončila. Králem a královnou tanečního parketu se pro letošní rok stali Zdeněk Piškula (18) a tanečnice Veronika Lálová. Sesadili tak z pomyslného trůnu Marii Doležalovou (29) a Marka Zelinku (29). Několika zúčastněným nepřinesla soutěž jen umění tance, ale i lásku, tak jako vítězům z minulého roku nebo například Anně Polívkové (37) a Michalu Kurtišovi (27). 

Video se připravuje ...
Vítěz StarDance Marek Zelinka: Nabídku na další ročník jsem odmítl, radši mám divadlo. • VIDEO: Tereza Kovářová

První epizodu oblíbené show jsme mohli vidět už v roce 2006. Kromě roků 2009, 2011 a 2014 nás StarDance provází každým podzimem. V letošní řadě soutěžili Kristýna Leichtová (31), slavný fotbalista Ladislav Vízek (61), temperamentní italský kuchař Emanuele Ridi (42), bývalá mistryně světa v aerobiku Olga Šípková (47), herečka Miluše Bittnerová (38), zpěvačka Anna K (51) a herec Roman Zach (43). Do závěrečného finále se probojovali Zdeněk Piškula (18), Jana Plodková (35) a Ondřej Bank (36).

Podívejte se ve fotogalerii na to, kterým párům se v soutěži podařilo dosáhnout prvního místa v průběhu let. Kdo byl vaším největším favoritem?

Video se připravuje ...
Zdeněk Piškula s Veronikou Lálovou - scénický tanec • VIDEO: Youtube.com/BPŽ

 

 

Autor: luh