Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

První rodina USA: Co dělá jeho 5 dětí a 3 manželky? Nejstarší syn umí česky!

9. listopadu 2016 | 09:49

Trump pochází z velmi početné rodiny, sám měl čtyři sourozence. Stejně tak to mají i jeho děti, ty měl ovšem se třemi různými manželkami. Zplodil tři syny a dvě dcery, nejstaršímu potomkovi je třicet osm let a nejmladšímu deset.

Jeho první ženou byla Ivana Zelníčková, česká modelka, kterou si vzal v roce 1977. Spolu měli tři děti. Nejstaršího syna Donalda Jr., Ivanku a Erika. Rozvedli se v roce 1992. Donald Jr. je viceprezidentem Trump Organization, za ženu má také bývalou modelku a s ní opět pět dětí.

Video se připravuje ...
Dcera Donalda Trumpa a jeho první ženy Ivanka Trump představuje svou kolekci • VIDEO: Youtube.com

Pětatřicetiletá Ivanka je taktéž viceprezidentkou v Trump Organization, dříve se také živila modelingem. Vzala si developera Jareda Kushnera a mají spolu zatím tři děti. Erik je bezdětný, je mu dvaatřicet a za manželku má televizní producentku. Donald Jr. umí plynule česky, protože trávil prázdniny u dědečka na Moravě. Ivanka umí jen málo a nejmladší syn už vůbec.

Druhou ženou Donalda Trumpa se stala Marla Maples v roce 1993, ale špitalo se, že jejich vztah trval již dlouho předtím. Měli spolu dceru Tiffany. Manželství skončilo v roce 1999 a Marla se odstěhovala s dcerou do Kalifornie. Tiffany byla pojmenována po známém klenotnictví, je jí dvacet dva let a akorát ukončila studium na vysoké škole.

Poslední manželkou se stala Melanie Knaus v roce 2005. Byla to opět modelka, tentokrát ze Slovinska. Rok po svatbě se jim narodil jejich jediný syn Barron. Je mu teprve deset let, ale jeho otec o něm prohlašuje, že je to génius na počítače.

Prezidentské volby v USA 2016 na Blesk.cz ZDE