Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Julia Roberts slaví 49. narozeniny, ale snad vůbec nestárne! Jak to dělá?

28. října 2016 | 06:00

Dnes slaví okouzlující hollywoodská herečka 49. narozeniny. Podívejte se do fotogalerie, jak s ní jde čas! A protože Julia od dob Pretty Woman snad vůbec nezestárla, našly jsme pro vás hereččiny tipy na to, jak si udržet mladistvý vzhled.

Pokud nenašla Julia někde pramen mládí, je jasné, že klíčem k jejímu mladistvému vzhledu jsou úsměv a pozitivní přístup k životu. Viděli jste snad někdy Julii, že by se mračila? Její úsměv od ucha k uchu je jejím poznávacím znamením!  

Kromě úspěšné kariéry v herectví je tváří známé kosmetické firmy, ale estetické zákroky nejsou nic pro ni. Je zastánkyní přirozenosti a stárnout chce s grácií. Co je tedy jejím tajemstvím? Její kosmetický trik je mnohem prostší, než byste od oscarové herečky čekali. 

Video se připravuje ...
Julia Roberts na premiéře filmu Hra peněz (2016) • VIDEO: Youtube.com

Nedá dopustit na olivový olej, který používá na namáhanou kůži rukou, na nehtovou kůžičku a nehty. Její denní kosmetická rutina, pokud ji nečeká nějaká společenská událost, je také velmi jednoduchá. Prioritou číslo jedna je péče o zuby a hned tou následující je ochrana proti slunci. V oblibě má také kleštičky na řasy, kterými je krásně natočí.  

Julia Roberts na premiéře filmu Hra peněz v květnu tohoto roku
Autor: Profimedia.cz

 

Ani svou krásnou postavu na prahu padesátky nemá zadarmo. Pětkrát týdně cvičí pod taktovkou osobní trenérky, ke které chodí už deset let. Její tréninky trvají 90 minut a zahrnují aerobní aktivitu i silový trénink. Také si dává záležet na tom, čím se stravuje. Vybírá si organické potraviny a lepku se vyhýbá mílovým obloukem. 

Nejčastěji Julii vidíme v dlouhých vlasech upravených do volných vln a v lehkém, svěžím make-upu. Na otázku, co stojí za její zářící pletí, odpověděla, že za to můžou její máma s tátou: "Genetika, tam to všechno začíná." Ano, pravda, to ale není to, co jsme chtěly slyšet! 

Julia je od roku 2002 šťastně provdaná za kameramana Daniela Modera, se kterým se potkala při natáčení filmu Mexičan. V té době byli oba zadaní, ale po dvou letech si k sobě našli cestu. Jejich vztah je harmonický a vychovávají spolu dvanáctiletá dvojčata, Finna a Hazel, a devítiletého Henryho.

 

 

Autor: luh