Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Sophia Loren v 81 letech opět pózovala jako sexy modelka!

1. října 2015 | 06:00

Vitalitu a energii by jí mohly závidět i o několik desítek let mladší ženy. U Sophie platí, že věk je jenom číslo. Jaké je její tajemství? 

 

Veleúspěšná italská herecká hvězda se konečně dočkala vlastní rtěnky. Pro oscarovou herečku ji navrhla dvojice Dolce & Gabbana, a to k jejím 81. narozeninám, které oslavila v září. "Vždy pro nás byla zdrojem inspirace," přiznali návrháři. "Rtěnka Sophia Loren N°1 říká: děkujeme ti, Sophie!"

Co se týče otázek ohledně její krásy, jednou odpověděla: "Sexsymbolem se už prostě narodíte. Pokud to máte vrozené, zůstanete jím i ve 100 letech." Jak zní hereččino tajemství vitality? "Existuje pramen mládí ve vaší mysli, ve vašich schopnostech a kreativitě, kterou přinášíte jak do svého života, tak i do života lidí, které milujete. Když se naučíte tento zdroj využívat, teprve pak se vám doopravdy podaří přemoct váš věk." 

Sophia Loren na Týdnu módy v Miláně.
Autor: Profimedia.cz
Ikonické herečce by asi většina lidí 81 let netipovala. Plastické operace však popírá, protože chce stárnout s grácií. "Mám se ráda taková, jaká jsem." Tak či tak, mladším ročníkům může být Sophia úžasnou inspirací, jak žít život naplno i v osmdesáti!
Video se připravuje ...
Sophia Loren září v reklamě na svou novou rtěnku od Dolce • VIDEO: youtube.com

Autor: luh