Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Helen Mirren: Okouzlující jako vždy! Hádejte, kolik jí je?

7. října 2015 | 06:00

Anglická herečka vyrazila na promítání nového filmu do Itálie. Ve snímku totiž září v hlavní roli. Její šarm je prostě bezedný. Proč podle ní není možné potkat v Hollywoodu opravdové muže?

Zahalená do květin Helen přijela do Říma na promítání filmu Dáma ve zlatém, kde ztvárňuje hlavní roli. Film vypráví skutečný příběh o Marii Altmannové, která se rozhodla získat zpět majetek své rodiny, který jim byl zabaven nacisty během druhé světové války. Po boku sedmdesátileté herečky si zahráli například Ryan Reynolds nebo Katie Holmes. 

Nedávno se herečka vyjádřila kriticky k Hollywoodu, jaké nerealistické nároky vyvíjí na herce. Konkrétně kritizovala to, že je už skoro nemožné narazit mezi herci na opravdového muže: "Je velmi těžké v dnešní době najít herce, který má své opravdové tělo, všichni totiž musí dřít v posilovně tři čtyři hodiny denně. Je to strašné."

Helen na promítání filmu Dáma ve zlatém v Římě.
Autor: Profimedia.cz
Helen se kromě jiného stala také tváří řady L'Oréal Paris Age Perfect a v reklamní kampani odmítla jakoukoli retuš. Nutno říct, že žádnou ani nepotřebuje!

Video se připravuje ...
Helen Mirren v kampani L´Oréal Paris. • VIDEO: youtube.com

Autor: luh