Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nahá Demi Lovato pro Vanity Fair! Křivky, které jí můžeme závidět!

6. října 2015 | 06:00

Americká třiadvacetiletá zpěvačka nafotila odvážné snímky pro magazín Vanity Fair. Co všechno o sobě v rozhovoru prozradila? A co ji k takovému focení vedlo?

Demi Lovato odhalila ve Vanity Fair nejen tělo, ale i duši. Udělat focení, které nebude nijak přikrášlené, bylo spontánním nápadem samotné zpěvačky. Měla jen tři podmínky: žádný make-up, oblečení ani retuš. Co ji k myšlence přimělo? "Když myslím na slovo sebevědomí, znamená to pro mě cítit se dobře ve své vlastní kůži."  

V minulosti si prošla krušnými chvílemi kvůli bipolární poruše, sebepoškozování a poruše příjmu potravy. Co se týče vnímání svého vzhledu, ušla obrovský kus cesty. "Nesnášela jsem každičký kousek svého těla, snažila jsem se na sobě pracovat, najít k sobě samé cestu," říká Demi. "Nakonec se mi podařilo mít ráda samu sebe a hrozně ráda se o to podělím s ostatními." 

Demi Lovato pro Vanity Fair
Autor: Instagram.com

V současné době Demi prochází velkými změnami. Den před focením zemřel Demiin pradědeček, který byl významnou součástí jejího života. Celý tým se strachoval, jak Demi focení zvládne. Za několik dní ji také čeká představení jejího nového alba Confident, což v překladu znamená sebevědomí. 

Video se připravuje ...
Demi Lovato: Proč se rozhodla pro nahé snímky? • VIDEO: youtube.com

Demi se před začátkem focení rozpovídala: "Pokud mám říct jedinou věc, kterou jsem se naučila v minulých dnech, tak to, že život je krátký. Zanedlouho vydám album, které konečně reprezentuje to, kým skutečně jsem. Jak se mám k této nové kapitole života postavit? Chci ukázat tu část sebe, která je opravdová, svobodná." A to společně s fotografem Patrickem Ecclesinem udělala.

Autor: luh