Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Perličky z českých seriálů: Svatby, které se nakonec nekonaly

  • Byla to láska jako trám. Skutečný sňatek už bohužel nikdy neproběhl, jelikož Dalibor zemřel.
    6. listopadu 2014 | 06:00

    Pohádkových vztahů, které končí svatbou, jsou plné seriály. Jenže stejně jako v reálném životě, i tady občas neproběhne všechno podle plánu. Jednou nevěsta uteče od oltáře, jindy ženich třeba před svatbou zemře... Připomeňte si svatby, které se nakonec nekonaly.

  • Ordinace: Gábina a Petr Hanák

    Video se připravuje ...
    Bude svatba v Ordinaci, nebo ne? Dojemná scéna plná pochyb! • VIDEO: TV Nova
    Gábinina svatba s Hanákem byla na spadnutí, jenomže když se nevěsta dozvěděla, že je milenka jejího snoubence nemocná, uvědomila si jeho skutečnou motivaci, proč se svatbou souhlasil. Gábina z toho byla skleslá, a když cestou k oltáři jejich auto zastavilo na stejné křižovatce, kde se odehrála nehoda s Filípkem, kvůli které se zhroutila, udělalo se jí úzko a vystoupila. Venku se pak Hanáka zeptala, zda ji miluje. Jasnou odpověď bohužel nedostala, a tak svatbu zrušila. Nemyslí si, že by spolu mohli být dál šťastni, přestože se kdysi milovali. S Petrem se dokonce rozchází a hodlá se s Filípkem odstěhovat. Hanák je z toho všeho dost špatný...
  • Ulice: Mirim Hejlová a Pešek

    Pešek a Hejlová
    Autor: Blesk
    Profesorka Miriam Hejlová, která do té doby žila se synem, se postupně s Peškem spřátelila a v roce 2008 se k němu přestěhovala, nicméně žili spolu stále pouze jako přátelé. V roce 2010 je ohlášen termín jejich svatby, která se ale nekonala a Miriam Hejlová přechodně odešla ze seriálu.
  • Ordinace: Dalibor Frynta a Kateřina

    Byla to láska jako trám. Skutečný sňatek už bohužel nikdy neproběhl, jelikož Dalibor zemřel.
    Autor: archiv TV NOVA
    Milovali se a plánovali svatbu. Skutečný sňatek ale nikdy neproběhl, protože Dalibor podlehl vážné nemoci, dřív než k němu mohlo dojít. Kateřina s věrným kamarádem Otou ale připravili nemocí vyčerpanému Daliborovi hru, na jejímž konci ho čekalo velké překvapení – svatba s milovanou Kateřinou!  A i když byla pouze symbolická, oddávajícím byl totiž právě Ota, pro zamilovaný pár znamenala mnohem více. Kateřina celou hrou s romantickým gestem na konci Daliborovi nejen zvedla náladu a na chvíli jej oprostila od tíhy léčení i pochmurných myšlenek, ale především mu dala vědět, že při něm stojí a miluje ho.
  • Ulice: Lenka Drápalová a Jarda Hejl

    Autor: Facebook
    V březnu 2013 Lenka zrušila sňatek s Jardou pouhý jeden den před obřadem. Přitom se svatba tak dlouho plánovala a všichni z Ulice se na ni těšili. Budoucí ženich byl ale pouhých několik dnů před plánovanou veselkou nevěrný! A ke všemu se pravý důvod zrušení svatby dověděla i ženichova maminka, přísná paní profesorka Miriam Hejlová. Lenka jí všechno řekla, dokonce jí svěřila i to, kdo je Jardova milenka. Tenhle příběh měl ale jako jediný happy end. Lenka s Jardou krizi nakonec přestáli a o tři měsíce později se vzali.
  • Ordinace: Monika Mandlová a Ota Kovář

    Ordinace: Monika Mandlová a Ota Kovář
    Autor: archiv TV NOVA
    Mají spolu dceru Míšu, a tak chtěli utvořit rodinu se vším všudy, i když Monika Otu nemiluje. Ve skutečnosti stále milovala Dalibora Fryntu. Přesto se chtěla rodině zcela obětovat. Nejvíce se tak z toho radovala právě jejich dcerka, která si smíření rodičů z celého srdce přála. Také ženich, doktor Ota Kovář, si přál dát rodinný život do pořádku a znovu šťastně žít s manželkou a dcerou. Jen nevěsta žádné štěstí necítila. A nakonec mu od oltáře utekla!
  • Ordinace: Běla Páleníková-Valšíková a Martin Jánský

    Ordinace: Běla Páleníková-Valšíková a Martin Jánský
    Autor: archiv TV NOVA
    I doktorka Běla Páleníková nakonec řekla u oltáře "NE", i když právě to bylo projevem její velké lásky. Nechala svého snoubence jít, aby mohl cestovat a ještě si v životě něco dokázat.

Klíčová slova:  seriály, svatba
Diskuse ke článku
.