Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Exkluzivně z dnešní Ordinace: Začne Hanák zase pít?

Osamocený doktor Petr Hanák si prochází dalším těžkým životním obdobím. Propadá depresím a opět začíná pít tvrdý alkohol.
13. listopadu 2014 | 12:09

Tak dlouho se Hanák nemohl rozhodnou s jakou ženou chce být, až nakonec přišel o obě. Co ho čeká dál? Přijde i o práci? Znovu totiž začíná hledat spásu v láhvi tvrdého alkoholu...

Gábina zrušila s Hanákem svatbu a odjela i s jeho synem Filípkem z Kamenice. S jejím odchodem se Petr těžce smiřuje. Andreu, která se s ním rozešla a také odjela, se marně pokouší získat zpět. Gábinu kdysi miloval, Andreu miluje nyní, zůstal ale úplně sám a opuštěn.

Prochází si dalším těžkým životním obdobím. Propadá depresím a opět začíná pít tvrdý alkohol. Už mu to dokonce komplikuje pracovní život. Jedinou naději vidí paradoxně v další výpravě na misi.

Je ale právě tohle to nejlepší řešení? Určitě si totiž pamatujete, že v minulosti Petr hledal útěchu v alkoholu právě kvůli tomu, že na misích, na kterých pravidelně pobýval, viděl hodně lidského neštěstí.

Po návratu z mise v Dárfúru dokonce trpěl silným posttraumatickým syndromem. Jako jediný totiž přežil útok povstalců na nemocnici, viděl umírat všechny své pacienty i zdravotnický personál. Pod tíhou traumatu nebyl schopen zvládnout normální život.

Co tedy doktora Hanáka čeká dál? To uvidíte už dnes večer v dalším díle vašeho oblíbeného seriálu Ordinace v růžové zahradě, který má tentokrát název Mám tě moc rád, ale...

2043047:gallery:true:true