Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Simona Stašová nechce zestárnout! Jak se tomu brání?

Video se připravuje ...
Simona Stašová se zákrokům nebrání, nesmí v nich ale hrát roli skalpel
VIDEO: Šimon Pepřík
29. října 2015 | 06:00

Simonu Stašovou, která se nedávno vrátila z jihokorejského Soulu, jsme zastihli na klinice estetické medicíny. Překvapilo nás, že herečku, která se plastickým operacím brání, vidíme zrovna v tomto prostředí. Jak to vlastně Simona Stašová s estetickými úpravami má? Změnila názor?

"Já jsem názor vůbec nezměnila. Nechci podstupovat zákroky, při kterých má někdo skalpel v ruce. Jakmile drží jen nějaké přístroje, které mi cokoliv udělají – a není u toho nůž – tak jsem všemu přístupná," upřesňuje populární herečka.

"Naopak si říkám, kdy se sebou něco dělat, když ne teď, kdy je mi šedesát, protože za deset let mi bude sedmdesát, a to už třeba bude pozdě?" dodává. S čím se vlastně Simona Stašová snaží bojovat, když vypadá stále báječně a zhruba o deset let mladší, než je ve skutečnosti? Přiznala nám, že s gravitací, a tedy s povislou kůží v oblasti podbradku, která ženám často opticky přidává léta.

V posledních měsících vyrážela Simona Stašová také do světa. Naposledy do Jižní Koreje, do Soulu. A byla naprosto překvapená tím, jak se realita lišila od jejího očekávání. "Vůbec poprvé jsem byla v Asii, takže jsem vůbec nevěděla, do čeho letím. Naprosto marně jsem tam tak hledala jejich typické, tradiční pagody. Vlastně jsme brzy po příletu zjistili, že je to jen jeden obrovitý americký Manhattan."

Video se připravuje ...