Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ivana Jirešová se na svou cestu do Amazonie pořádně vybavila, bojí se jen piraní

Video se připravuje ...
Ivana Jirešová se chystá na dobrodružnou cestu
VIDEO: Andrii Konontsev
6. listopadu 2015 | 06:00

Na její křehkou vizáž nesmíte hledět, herečka Ivana Jirešová má dost dobrodružnou povahu a nebojí se vydat se do Amazonie, kde bude fotit kalendář. Na místní havěť a podmínky je připravená, jediné, čeho se bojí, jsou pirani a krokodýli.

Na výpravu s ní jede i rybář Jakub Vágner a nás zajímalo, jestli se Ivana chystá ulovit si i nějakou velkou rybu. „To rozhodně ne, já si budu dávat velký pozor, aby mi piraňa neukousla prst nebo aby se o mě cestou z vody neotřel nějaký krokodýl,“ smála se Ivana, která už nyní fotí mezi tamními indiány. 

Kromě jógy, která se stala jejím každodenním rituálem, má Ivana, jak se nám přiznala, ještě mnoho dalších rituálů, které denně dodržuje. „Co se očisty těla týče, miluji saunování, dokonce mám doma infrasaunu. Vyrábím si sama oleje a míchám je s éterickými, které mi voní. Dávám si v zimě do vany sůl, protože jsem přesvědčena, že to pomáhá na imunitu, především teď v zimě,“ přiznala nám herečka. Ovšem tím její každodenní rituály zdaleka nekončí. Podívejte se na video a dozvíte se víc.

Video se připravuje ...