Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Mahulena Bočanová: Po správně uvařených těstovinách se netloustne!

Video se připravuje ...
Mahulena Bočanová se po rozchodu musela kvůli dceři naučit vařit
VIDEO: Ondřej Pečenka
1. listopadu 2015 | 06:00

Mahulenu Bočanovou jsme potkali na degustačním menu z těstovin Adriana. Štíhlá herečka se italské kuchyně nebojí, protože je přesvědčená, že když se těstoviny uvaří dobře, tak se po nich netloustne. Co všechno na sebe ještě prozradila?

"Vaření patří mezi moje oblíbené koníčky už asi sedm osm let," říká Mahulena Bočanová, která nejčastěji vaří pro sebe a samozřejmě svou dceru Márinku.

Současně ale přiznává, že tomu vždycky tak nebylo, protože její bývalý manžel vařil skvěle, a tak se ke sporáku příliš nedostala. "Ne že by mě k vaření pustit nechtěl, ale on prostě tímto způsobem relaxoval. Takže vařil z 95 procent on, a když jsme se rozešli, tak jsem musela začít vařit já, protože moje dcera byla zhýčkaná, jak vařil skvěle. Takže jsem se mu musela vyrovnat a musela jsem se to naučit a myslím, že se mi to podařilo."

U jídla se pak nejraději schází s širokým kruhem svých přátel, s nimi nejprve společně uvaří a potom všichni zasednou k večeři. "Je to taková moje tradice. Každou neděli je u nás nějaká tematická večeře. Mám spoustu kamarádů cizinců, kteří se různě prolínají mým životem, a každý se chce předvést tím, co je v jeho zemi kulinárně to nejlepší," pochvaluje si oblíbená herečka.

Video se připravuje ...