Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Ornella Štiková: S Jágrem bych chodit nechtěla!

3. prosince 2012 | 07:00

Exkluzivní dvojrozhovor: Poslední měsíce plní titulní stránky novin a časopisů. Ne vždy se o ní ale vyjadřují lichotivě. Ornelle Štikové (19) a její matce Monice (41) přesto zájem médií nevadí. Naopak. Užívají si ho! A týdeníku Blesk pro ženy toho na sebe skutečně hodně prozradily.

Ornella je těhotná a zatím to vypadá, že na výchovu dítěte zůstane sama. A jakého partnera by si pro dceru představovala její matka? „Rozhodně bychom nechtěly sportovce,“ říká Monika Štiková v dvojrozhovoru, který si už dnes celý můžete přečíst v aktuálním čísle našeho týdeníku Blesk pro ženy.

Sázkové kanceláře vypsaly kurz na to, kdo se stane další životní partnerkou Jaromíra Jágra. Na čtvrtém místě s kurzem 1:50 jste vy. Co vy na to?
Ornella: Já bych holkám nedoporučovala Jardu jako přítele, protože si myslím, že se nikdy neožení a že s ním každá dívka bude jen ztrácet svůj drahocenný čas a mládí. Raději bych na tom seznamu vůbec nebyla zařazená. Nešla bych do vztahu s někým, kdo je takový mamánek jako on. Jarda by si měl vzít svou matku.

Video se připravuje ...
Ornella a její máma Monika poskytly Blesku pro ženy rozsáhlý rozhovor • VIDEO: Jan Jedlička, Hana Hoschlová


Vám se Jaromír Jágr nelíbí jako muž? Co by musel udělat pro to, aby vás dostal na rande?
Ornella: No mě se líbí jeho absolutní opak. On není vůbec můj typ. Ale hlavně - já si strašně ráda povídám, třeba o smyslu života a podobně. Myslím si, že on by mi v tomhle rozhodně nestačil.

Jak moc jsou pro vás peníze a finanční zázemí důležité?
Ornella: Je to pro mě hodně důležité. Svůj život chci mít zařízený tak, abych jednou nestrádala.

Matka: Dostojevský řekl hrozně krásnou větu: „Peníze jsou svoboda.“

Ornella: Ano, peníze jsou svoboda. Rodiče mi zařídili vzdělání na mezinárodní škole, což mě strašně obohatilo, ale stálo to moc peněz. Já bych to jednou ráda dopřála i svým dětem, ale kdybychom žili „z ruky do huby“, tak by to možné nebylo.

Zajímá vás, co by Ornellina matka říkala tomu, kdyby dcera přivedla domů chlapce, který by ji sice upřímně miloval, ale měl obyčejné zaměstnání s průměrným platem? Zda by Ornella chtěla za prezidenta svého bývalého přítele Tomio Okamuru? Kolik miliard by měl mít její potencionální partner na svém kontě? Jak vlastně otěhotněla, a co na zprávu, že bude brzy dědečkem, říkal její otec? A co jí vlastně přitahuje na starších mužích? A proč si s mámou tak užívají zájem médií?

To vše a ještě spoustu dalších "perliček" ze života Štikových si můžete přečíst v dvojrozhovoru s Ornellou a její matkou v týdeníku Blesk pro ženy číslo 49, který najdete na pultech trafik a obchodů už dnes!

Autor: Silvie Králová
Video se připravuje ...