Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nejšílenější plavky světa! Podívejte se na modely, které se nepovedly!

Fotografie
23. května 2020 | 06:00

Tak a je to tady! Uz v pondělí se otevřou česká koupaliště, takže můžete s radostí zahájit sezonu, ať už bude počasí jakékoli. Ladila jste formu celou karanténu? Pak by byla škoda neodhalit tělo v plavkách! Pokud hledáte ideální plavky na léto, v naší galerii se ovšem raději neinspirujte. Nad některými modely vám totiž zůstane rozum stát. U těchto odstrašujících modelů plavek totiž oděvní designéři popustili uzdu fantazii až příliš!

Dáváte si rok co rok záležet na výběru plavek? Aby dobře seděly, zakryly nedostatky a zvýraznily přednosti... Většina lidí vám potvrdí, že výběr plavek dá celkem zabrat a mnohdy se neobejde bez opakovaných návštěv v obchodech, nekonečného zkoušení a v některých případech zřejmě ukápne i nějaká ta slzička.. Pokud je i pro vás každoroční výběr plavek hotové martýrium, tak vězte, že existují  i tací, kteří si s tím hlavu příliš nelámou a razí heslo: "Hlavně nezapadnout do davu!"

Proč si nevzít místo vršku plavek pytlíky naplněné vodou a rybkami? Nebo spodek pro pány s otvorem na zadní části? Tihle odvážlivci určitě byli na pláži středem pozornosti a od nás už mají rezervováno místečko v módním pekle. Nicméně odvahu jim odepřít nelze! Ostatně, přesvědčte se sami:

Nejde přitom o to, že by jejich nositelé neměli "postavu do plavek". Ostatně léto je tu od koupání a s jakýmikoliv křivkami si zasloužíte si ho užít, ať si o vašem těle myslí kdo chce co chce! Některé modely by ale přeci jen měly zůstat jen na módních přehlídkách, nebo stránkách bláznivých katalogů. Pokud si tedy nechcete užívat pozornosti širého okolí. Pak směle do toho!

Autor: red