Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Ananas i jednorožec: Nejvtipnější lehátka do vody, která letos musíte mít

10. června 2018 | 06:00

Rádi relaxujete na vodě, ale vaše staré lehátko či nafukovací kruh vás již nudí? Tyhle barevné hračky si zamilujete! Jsou na léto jako dělané.

Ať už se letos v létě chystáte k moři, přehradě nebo zůstáváte doma u bazénu, určitě využijete nafukovací lehátko či kruh, na kterých můžete popíjet svůj oblíbený drink, číst si knížku nebo se opalovat a nechat se unášet vlnami.

Už loni jste si mohli všimnout, jak jdou obyčejné nafukovačky stranou. Staré lehátko proto odložte a vyzkoušejte zabávnější verzi. Chce to trochu odvahu a nebát se být crazy!

Nafukovací plameňák a další hity tohoto léta

Vybrat si můžete zejména z nejrůznějších druhů ovoce, jako jsou meloun, citron nebo ananas, ale také jsou na výběr třeba americké koblihy, neboli donuty, pizza a zmrzlina. Toto léto frčí i lehátka kaktusů, pěkný kousek najdete např. v obchodě Reserved za 999 Kč.

Pro milovníky fauny jsou zde i lehátka jako labuť, plameňák a delfín. Do této zvířecí rodinky se letos přidal i jezevčík. S takovým lehátkem budete opravdu k nepřehlédnutí! Bohužel u nás jsme stále trochu pozadu, a tak parádního jezevčíka seženete pouze v zahraničních obchodech, třeba na Amazonu za 50 dolarů.

Které lehátko si zamilujete vy?

Podívejte se na video, jak takové lehátko v podobě jezevčíka vypadá:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: facebook.com/Pretty52Official

Autor: Markéta Tošnarová