Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Už žádné bakterie, plísně ani zápach. Bambus s nimi zatočí!

23. října 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Ještě koncem minulého století znal neocenitelné vlastnosti bambusového vlákna jen málokdo. Během krátké doby se však stalo doslova fenoménem po celém světě. Aby ne. Díky své přirozené složce zvané složce "Bamboo Khun" hravě zatočí s bakteriemi či plísní, jež se rády usazují ve tkaninách. Chcete vědět o jeho zázračných vlastnostech víc? Pak čtěte dál.

Během spánku nebo při sportu se snadno zapotíme. Vlhké prostředí je pak ideálním působištěm roztočů, kvasinek a bakterií, které jsou zdrojem nepříjemných zápachů a alergií. To jde samozřejmě omezit neustálým vyměňováním ložního prádla či oblečení, jehož neustálá údržba nemá pozitivní vliv na naše peněženky. Pokud však do svého domova pustíte bambus, ušetříte nejen své finance a čas, ale prospějete také svému zdraví.

Autor: www.rodinnebaleni.cz

Spolehlivý pomocník pro vaši domácnost. Seznamte se, prosím!

Výčet užitečných vlastností bambusového vlákna je poměrně pestrý. Samotný materiál je hypoalergenní, má protiplísňové a antistatické vlastnosti a jeho hebký povrch je příjemný lidské pokožce. Díky svým termoregulačním schopnostem vás na rozdíl od běžných tkanin v létě ochladí a v zimě naopak zahřeje. Ať už vám účinky bambusu připadají jakkoliv neuvěřitelné, nejsou žádným zázračným vynálezem lidského mozku. Vše je dílem přírody. Samotná rostlina také obsahuje unikátní složku, která umožňuje její pěstování bez použití pesticidů a hnojiv. Díky velmi rychlému růstu je bambus rychle obnovitelným přírodním zdrojem.

Autor: www.rodinnebaleni.cz

Dejte sbohem nepříjemným alergiím!

Koupelna a ložnice jsou nejvíce ohrožená místa v bytě, kde se můžete setkat s roztoči a plísněmi, které znepříjemňují život především alergikům. Pokud se rozhodnete jejich výskyt omezit, rozhodně si pořiďte bambusové prostěradlo. Můžete vsadit na starou dobrou klasiku v podobě froté, ale neprohloupíte ani výběrem hladších jersey. V internetovém obchodě RodinneBaleni.cz jsou obě varianty snadno k dostání ve všech velikostech a pestrých barvách. Velký výběr vás čeká i v případě, že si budete chtít pořídit bambusový ručník či osušku, které vám dobře poslouží v koupelně, na pláži či v sauně, kde bývá vysoká vlhkost vzduchu. Té bambus dokáže pojmout až čtyřikrát více než bavlna.

Autor: www.rodinnebaleni.cz

Dobrá rada na závěr

Podlehnout kvalitám bambusu je snadné. Pokud ale přesto nejste rozhodnutí, nevadí. O své dojmy se můžete podělit s těmi, kdo již bambusové výrobky vyzkoušeli na vlastní kůži. Více informací na Inpirativní.cz kde naleznete „Otestovali jsme bambusová prostěradla. Budete překvapeni!“.