Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Bavlněná prostěradla – pomocník, bez kterého se vaše ložnice neobejde!

18. prosince 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Spolu s povlečením a peřinami tvoří prostěradla nejdůležitější součást ložnice. Mají za úkol chránit postel a matraci před znečištěním i opotřebením, a pomoci ke zdravému spánku, jenž je v dnešní době tak důležitý. Svou důležitou roli mají i jako dekorační prvek. Dnes nemusíte sázet jen na klasickou bílou barvu, na trhu se totiž objevuje nepřeberné množství druhů, barev i velikostí. 

Nesmrtelná klasika v podobě froté

Je to tak. Froté prostěradla stále vedou v oblibě i prodejnosti na trhu. Lidé je milují pro jejich hebkost, prodyšnost a savost, a pokud patříte k věčným zimomřivcům, pak si je určitě pořiďte, protože jsou krásně hřejivá. To ale není vše, čím vás překvapí, nemusejí se totiž vůbec žehlit.

Autor: VIOLET MOON, s.r.o.

Jemná a elegantní jersey

Pokud upřednostňujete hebké materiály, určitě vás jersey prostěradla nadchnou. Vyrábí se ze 100% bavlny a mají vynikající prodyšnost s vysokým stupněm absorpce vody. Na posteli krásně vypadají, už proto, že jsou k dostání v mnoha barevných variantách.

Bambusová prostěradla jako řešení pro alergiky

Výčet užitečných vlastností bambusového vlákna je opravdu široký. Hlavním důvodem, proč zájem o něj neustále roste, jsou jeho antibakteriální vlastnosti. Můžete se potit, můžete trpět alergiemi, a přesto vám provede neocenitelnou službu. Roztoči, plísně ani bakterie nebudou mít ve vaší posteli vůbec žádnou šanci. Bambusové prostěradlo je k dostání jak ve froté, tak i oblíbené jersey variantě.

Autor: VIOLET MOON, s.r.o.

Mikroplyš pro dlouhé zimní večery

Když zima zaťuká na dveře, mějte připravené mikroplyš prostěradlo. Sice nepatří k čistě přírodním materiálům, ale za to má mimořádně hřejivé vlastnosti. Hospodyňky potěší také jeho snadná údržba. Po vyprání velmi rychle uschne.

Velikostem se meze nekladou

Nezáleží na tom, jak velké lože máte. Internetový obchod RodinneBaleni.cz oblékne každou postel, a to i typické rozměry. Není zde problém sehnat ložní prádlo na jednolůžka i manželské postele, ani atypické 140x200 cm prostěradlo. Přejeme příjemný výběr.