Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bavlněné povlečení - dárek, který nikdy nezklame!

26. listopadu 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Vánoční svátky se nezadržitelně blíží, a tak nakupování je v těchto dnech nezbytnou nutností.  Své nejbližší chceme vždy potěšit, a to zejména praktickým dárkem, který dobře poslouží a dlouho vydrží. Obchody lákají širokou škálou nejrůznějšího zboží, avšak pro mnohé z nás je těžké si v široké záplavě nabídek vybrat to „pravé ořechové“. 

Ještě stále tápete s výběrem vhodného dárku pro své nejbližší? Pokud chcete vsadit na jistotu a pořídit dárek, který vaše rodina upotřebí, vsaďte na ložní povlečení. Správnou volbou není jen pevný materiál, ale také design, jenž dokáže ložnici dodat dokonalý styl. I zde panují módní trendy. Touto dobou letí florální vzory a oblíbené duo verze, kdy má povlečení z každé strany jiný dezén.

Autor: www.rodinnebaleni.cz

Bavlna nikdy neomrzí!

Na trhu najdete velkou spoustu nejrůznějších vzorů i materiálů, kterým stále kraluje bavlněné povlečení. Své prvenství si drží celkem oprávněně. Jedná se o hebký materiál s vysokou savostí a prodyšností. A co víc! Dlouhou dobu si zachovává původní barvu i tvar. Vlastnosti bavlny snadno dostojí i požadavkům, které jsou kladeny na ložní prádlo pro děti. Takové povlečení s disneyovským motivem snadno pod stromečkem vykouzlí nejeden dětský úsměv.

Autor: www.rodinnebaleni.cz

Poznejte tradiční český krep!

Ať už vybrané povlečení bude směřovat k věčně zaneprázdněnému manažerovi či babičce, určitě je potěšíte kvalitním tuzemským výrobkem. Krepové povlečení české výroby se zárukou vysoké kvality překvapí příjemným materiálem, precizním ušitím a především velmi snadnou údržbou. Není nutné jej totiž žehlit.

Autor: www.rodinnebaleni.cz

Malá rada na závěr

Nezapomeňte vybrat takový dezén, který bude s obdarovaným dokonale rezonovat. V internetovém obchodě RodinneBaleni.cz vám školený personál pomůže vybrat ze své pestré nabídky přesně to, co hledáte.