Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Svůdná prababička (84): Chlapa chce lapit na nové silikony

10. prosince 2011 | 06:16

Zákrok, který vyšel v přepočtu na více než sto tisíc korun, jí dodal potřebné sebevědomí. Hrudník téhle energické dámy teď zdobí bujné čtyřky. Marie Kolstad se tak stala nejstarší ženou na světě se silikonovými ňadry.

"Chtěla bych si najít nového muže. Problém je, že všichni muži mého věku chtějí partnerky o dvacet let mladší. Musela jsem proto vymyslet něco, abych s těma 'mladicema' mohla soupeřit," prozradila čtyřiaosmdesátiletá Marie Kolstad z Kalifornie.

Je přesvědčena o tom, že se jí to teď podaří. Díky plastice se znovu cítí skvěle a podle okolí vypadá o pár desítek let mladší. "Chci někoho, kdo je úspěšný. Nejde mi ale o bohatství. Potřebuji mužského, který stojí na vlastních nohou. Nechci mít chlapa na krku," dodává.

Marie už svá nová ňadra vystavovala slunci na Hawaji
Autor: profimedia.cz

Tahle bábinka je živoucím důkazem, že na svůj vzhled bychom neměli rezignovat v žádném věku a za žádných okolností. Marie má čtyři děti, dvanáct vnoučat a třináct pravnoučat. Tráví s nimi spoustu času. Chlap jí ale zkrátka chybí. O toho posledního přišla v roce 1992. Zemřel na rakovinu.

S výsledkem tříhodinové plastické operace je spokojená. Prsa si nechala zvětšit hned o dvě čísla. Z původní velikosti 36B na 38D. "Okamžitě, jak to bylo možné, jsem si zaletěla na dovolenou na Havaj. Musela jsem tu velkou proměnu nějak oslavit. Koupila jsem si nové plavky a vyrazila za exotikou," prozradila Marie, která však na své silikony zatím žádného ctitele "nesbalila".

Autor: lena, mivrk