Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zmenšení prsou bez operace: Vysáli jí 2 litry tuku!

18. října 2011 | 06:00

Ženy s příliš bujnými ňadry se již nemusí bát náročné a bolestivé operace pro jejich zmenšení. Jak potvrzuje mladá Britka, s novou metodou mohou mít za pár hodin po starostech!

Velká prsa trápí ženy stejně jako ta malá. Bujná hruď dokáže svou majitelku potrápit nejen psychicky ale i fyzicky. Své o tom ví i Yasmin Disney (21) z Velké Británie. Jako jedna z prvních žen podstoupila nechirurgické zmenšení prsou.

Kvůli velikosti prsů trpěla už od puberty. V patnácti si s košíčky velikosti F vysloužila ve škole přezdívku "Yasmin Prsatka". A také všechny topy musela dívka vysoká 160 cm kupovat v nadstandardní velikosti 46, zatímco spodní část těla obléká do velikosti 38 – 40.

1039474:gallery:true:true


Nikdo se mi nedíval do očí

"Vždy jsem jen závistivě pokukovala po kamarádkách v kratičkých topech, z nichž vyčuhovaly krajkové podprsenky. Já jsem musela natlačit prsa do padáků velikosti 80 J," postěžovala si s tím, že si pro svá velká prsa neviděla ani na špičky nohou.

"Lidé se mi nedívali do očí, ale vždy jen na hruď,“ vzpomíná.  „Kromě toho mě z té váhy strašně bolela záda a také z toho, že jsem se neustále hrbila, aby prsa vypadala trochu menší, "popisuje Yasmin peklo, které prožívala, než se rozhodla pro jejich zmenšení.

Yasmin má po zákroku prsa podstatně menší.
Autor: theprivateclinic.co.uk.
Trvá to jen pár hodin

Naštěstí se dočetla o revoluční metodě zmenšení, která se provádí bez anestézie, jen s lokálním znecitlivěním a po zákroku nezůstanou žádné jizvy. Neváhala dlouho. A tak jen po čtyřech hodinách vyšla ven z kliniky s novým hrudníkem.

"Den na to jsem šla s přítelem do supermarketu a i on si všiml, že už na mě nikdo nezíral ani neměl hloupé připomínky. Cítila jsem se konečně normálně. Je to geniální," pochvaluje si nový pocit Yasmin.

Litr tuku z každého prsu

V čem tedy spočívá tento zákrok? "Operace připomíná liposukci, ale kanyly, jimiž se tuk odsává, jsou menší. Do prsu vstupují přes tři otvory menší než 1 mm, " vysvětluje MUDr. Gupta, který novou metodu úspěšně zavádí do praxe.

Yasmin odsál něco přes litr tuku z každého prsu. Odsává se ze tří stran, což zajišťuje jeho rovnoměrný úbytek. Prsní žláza i bradavka zůstanou naprosto neporušené. Kůže je sice zpočátku prověšená, ale po čase se prý zmenší a přizpůsobí velikosti nových prsů.

Yasmin podstúpila revolučnú operáciu zmenšovania prsníkov.
Autor: thedietfreesystem.com

Prsa o šest písmen menší

"Ani to moc nebolelo. Řezy po zákroku vypadaly jen jako štípnutí hmyzu a zcela zmizely po 6 týdnech. Doma jsem zůstala jen jeden den a druhý už jsem mohla jít v pohodě do práce, " přibližuje Yasmin stav po zmenšení.

"Ještě mám prsa trochu oteklá, ale už teď mají velikost pouze 80 F. Po splasknutí budu nosit podprsenku s košíčky 80 D, což bude fantastické," těší se mladá Britka.

Autor: lesk.sk, Kbak