Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Outfity podle Any z Padesáti odstínů: Dokonalý byznys styl i esence ženskosti

12. února 2018 | 06:00

Ať už jste velkou fanynkou erotické ságy Padesát odstínů nebo ne, můžete se inspirovat alespoň módou, která ve filmu hraje také svou roli. Anastasia Steele se stala z šedé a nesmělé myšky sexy kočkou se značkovými kousky. Podívejte se na její nejlepší modely!

Anastasia Steele, ve třetím díle již Anastasia Grey, jejíž představitelkou je herečka Dakota Johnson (28), si v průběhu erotické ságy vypracovala osobitý styl, který obdivujeme.

V prvním díle Padesáti odstínů už jsme mohly tušit, že Anastasia svůj styl drasticky změní. V prvních záběrech její oblečení připomínalo nesmělou školačku, když ale potkala milionáře Christiana Greye, začala nosit velmi slušivé šaty. Nyní je z ní sexy dospělá žena.

I z prvního dílu si však zamilujete některé její modely. Třeba růžové šaty, které jí Christian dal, nebo jednoduchou kombinaci skinny džín s bílým tričkem, zelenou bundičkou a šátkem kolem krku. Takový casual outfit nikdy z módy nevyjde. Stejně tak jako oxfordky a béžový trenčkot, které jsou také součástí jejího stylu.

Džíny a zelená bunda s šátkem.
Autor: profimedia.cz

Co na Anastasii naprosto milujeme, jsou vínové šaty se zipem, který se táhne přes celou zadní část. K těmto pouzdrovým šatům obula lodičky a oblékla kabátek značky Burberry. Její styl se tímto outfitem opravdu změnil.

Béžový trenčkot a vínové pouzdrové šaty.
Autor:  Focus Features

Jeden z jejích nejpovedenějších outfitů je ve stylu business, v něm kombinuje pouzdrovou sukni, vázací halenku, sáčko, lodičky a drahou kabelku Birkin od Hermés.

3958044:gallery:true:true

Značkových kousků Anastasii přibývá. V posledním díle předvede například nádherné svatební šaty od návrhářky Monique Lhuillier, které mohou ve skutečnosti stát až 20 000 dolarů, což ale pro bohatého Christiana není žádný problém. Co dalšího předvede v novém filmu? Na to se těšíme!

Plánujete svatbu a chcete vědět, kde koupit šaty nebo jaký vybrat svatební dort? Vše se dozvíte ZDE »

Nejpovedenější Aniny outfity si můžete prohlédnout ve fotogalerii:

Už jste viděla poslední díl Padesát odstínů svobody? Podívejte se na trailer:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/ Totalfilm.cz/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová