Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Styl podle celebrit: Mladistvý outfit Reese Witherspoon

16. března 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Vyzkoušejte třeba hravý outfit herečky Reese Witherspoon.

Reese Witherspoon si udržuje mladistvý vzhled už od dob, kdy se do povědomí všech zapsala jako Pravá blondýnka (2001) Elle Woodsová. I ve svých čtyřiceti letech se nebojí hravých outfitů. Bílou mikinu s melounem zkombinovala s džínovou minisukní. Doplnila ji kabelkou a lodičkami se špičkou v pudrové barvě a na nos nasadila sluneční brýle, také ve světlé barvě. 

 

Buďte jako Reese Witherspoon

Hollywoodská kráska dokazuje, že věk v módě nic neznamená. Ani po čtyřicítce se nemusíte bát mladistvých mikin nebo minisukní, musíte však vědět, jak na to. Inspirujte se právě u Reese!

Džínovou sukni zvolila v perfektní délce. Přestože by si to herečka mohla se svou postavou dovolit, džínová minisukně by neměla končit v půli stehen. Pokud lodičky nepatří mezi vaši oblíbenou obuv, skvěle by k outfitu padly i bílé tenisky. Mikinu nebo svetr s potiskem si vyberte podle svého gusta, v obchodech jich seženete celou řadu!

Oblečte se podle Reese Witherspoon!
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Tmavě šedá mikina: Vero Moda, 869 Kč, krémová mikina: Vero Moda, 849 Kč, šedá mikina: H&M, 799 Kč, lodičky: OJJU, 1369 Kč, kabelka: Dorothy Perkins, 869 Kč, džínová sukně: H&M, 539 Kč, sluneční brýle: H&M, 299 Kč

ZDE sledujte další outfity slavných žen!

V našem videu najdete inspiraci pro další módní trend, kterým je oblečení s výšivkami:

Video se připravuje ...
Styl od A do Z: Poradíme vám, jak nosit oblečení s výšivkami! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Autor: luh