Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Barvy, které ovládnou podzim: Hnědá, béžová, khaki a vínová!

19. srpna 2016 | 06:00

Obchody už jsou zaplaveny zbrusu novými podzimními kousky. Nápadné letní barvy tak vystřídaly zemité tóny, které se nápadně podobají spadanému listí. Podívejte se, které barvy budou na začátku podzimu absolutním hitem.

Neonové a pastelové barvy byste měla zanedlouho ze své skříně odklidit a vyměnit je za podzimnější tóny. Letošní sezoně vévodí zemité barvy, takže kousky v hnědé, khaki, béžové, vínové nebo hořčicové barvě jsou trefou do černého. Nejstylovější jsou outfity, kde se tyto barvy prolínají.

Ovšem pokud nejste zrovna příznivcem různobarevných modelů, vsaďte na kombinace s černou. Když k černému kousku přidáte jeden ve výrazném bordó odstínu, bude výsledný outfit trendy, ale zároveň jednoduchý a nepřeplácaný.

Exotické etno

Podzim ovládne především etno styl, ve kterém mix zemitých odstínů hraje hlavní roli. Pokud máte ráda vzory, rozhodně si v aktuálních kolekcích vyberete. Vedle nejrůznějších geometrických etno vzorů se totiž do podzimu probojovaly také květiny, které jsme si přes léto opravdu oblíbily.

Nezapomeňte ani na doplňky! Kabelky a boty v zemitých tónech vypadají skvěle. Stejně jako kožené náramky, zlaté náhrdelníky a další opulentní šperky s přírodními kameny. Jen pozor, abyste toho zbytečně nezkombinovala příliš. Nechcete přece vypadat jako domorodka z Karibských ostrovů.

Stylové kousky v zemitých barvách najdete v naší fotogalerii!

Zde sledujte i další články o módě!