Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Česká móda: Vyrazte ven v indiánské čelence, odvaha se vyplatí!

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič
30. června 2016 | 06:00

Anna Čurlejová tvoří pod značkou Čarbičková Design a její úžasné čelenky vám doslova dají korunu. Obří květy nebo indiánská pera – nevěřila byste, jak vám budou slušet. Stačí trochu setřást ostych a stane se z vás královna večírku nebo rozkvetlá víla!

Všechny šperky jsou originál. Pokud budete chtít podle fotky zhotovit kopii, nikdy nebude zcela identická. Ten váš zakoupený produkt bude vždy jedinečný, stejně tak jako vy sama. „Tvořím indiánskou kolekci doplňků, květinovou, šperky z pastelek a teď mám i novou kolekci z mušliček,“ prozradila nám Anička. Ta své výtvory začala vyrábět už na základní škole, kde je rozdávala kamarádům. Vystudovala Uměleckoprůmyslovou školu v Jablonci, Technickou univerzitu skla a šperku v Liberci, nakonec ji její koníček a vášeň začaly živit.

Anička své doplňky také moc ráda nosí a to, že je v nich nepřehlédnutelná, vám musí být už teď jasné. „Dlouho to trvalo, než si na mě v Liberci zvykli. Když si vezmu tu velkou indiánskou čelenku, tak už mě poznají i autobusáci na sídlišti a nesmějí se,“ podotkla designérka s úsměvem. Myslí si také, že na Slovensku, odkud pochází, jsou ženy o něco odvážnější než v Čechách, ale všeobecně je léto, které právě přichází, skvělým obdobím, protože dává ženám větší sebevědomí! Krásné čelenky seženete už od čtyř set korun! Nakupovat můžete na Fleru nebo v rámci Prague fashion marketů! Více informací ZDE