Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Základy šatníku: Co vám nesmí chybět a jak nadčasové kousky kombinovat?

30. března 2016 | 06:00

Módní trendy se sice stále mění, ale existuje několik nadčasových kousků, do kterých se opravdu vyplatí investovat, protože nikdy nevyjdou z módy. Kromě toho, že se dají kombinovat snad s každým oblečením, vypadají perfektně i společně. Jak "basic" kousky kombinovat, to vám ukážeme ve videu!

V žádném ženském šatníku by neměla chybět jednoduchá bílá, černá a pruhovaná trička, která se dají kombinovat se všemi možnými spodními díly oblečení. Stejně variabilní je i bílá košile. Těch můžete mít ve skříni klidně více. Určitě se vám budou hodit klasická business košile, trendy oversized vypůjčená z pánského šatníku i lněná, ve které se budete cítit skvěle i v těch nejparnějších letních dnech.

Nesmíme zapomenout ani na klasické modré džíny v oblíbeném střihu, černou pouzdrovou sukni a černé pouzdrové šaty. Z vrchních dílů oblečení byste si rozhodně měla pořídit černé sako, kožený křivák a trenčkot v klasické béžové barvě. 

I v botníku byste měla mít alespoň dvoje základní boty. Mezi ty patří elegantní lodičky v nude odstínu, které opticky prodlouží nohy, a univerzální černé balerínky, které se hodí opravdu ke všemu. Určitě se vám ale neztratí ani černé lodičky, pohodlné tenisky a černé kozačky s nízkým podpatkem. 

Podívejte se, jak správně klíčové kousky kombinovat mezi sebou!

Video se připravuje ...
Stačí jen pár kousků a vykouzlíte hned několik slušivých outfitů. • VIDEO: Adam Balažovič

Za zapůjčení oblečení a bot děkujeme značkám F&F, Marks&Spencer, Mohito, Reserved, C&A a Deichmann.