Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jarní šaty pro každou postavu: Našly jsme skvělé kousky do 600 korun!

11. března 2016 | 06:00

Podle počasí to sice nevypadá, ale jaro už je téměř za dveřmi. Přivítejte ho ve zbrusu nových šatech, které unosíte i v létě. Vybraly jsme pro vás ty, které vás nebudou stát víc než 600 korun! Najděte si své favority!

Existují sice ženy, které nerady nosí šaty, ale většina z nás se už nemůže dočkat jarních teplot, aby mohla ze skříně vytáhnout oblíbené kousky. Ať už dáváte přednost košilovým šatům, pouzdrovkám nebo těm s áčkovou sukní, rozhodně si vyberete. A my vám v hledání rády pomůžeme!

Áčkový střih

Nápadité šaty s nádechem retra sluší především ženám, které mají širší boky, silnější stehna a úzký pas. Pro takovou postavu je naprosto ideální délka těsně nad kolena. Když budou mít šaty decentní véčkový výstřih, bude výsledný efekt opravdu bezchybný!

 

Zúžení v pase

Šaty s projmutím v pase jsou zase ideální pro ženy, které trápí větší bříško a nevytvarovaný pas. Délka šatů je na vás. Pokud ráda vystavujete nožky, klidně se odvažte v kratších délkách. Nebojte se ani vzorů, které se k jarním měsícům skvěle hodí.

Rafinované sklady

Ženám krev a mlíko dokonale padnou klasické pouzdrové šaty nebo ty, které mají na bříšku naznačené zavinování. Šaty těsně pod kolena jsou ideální. Nezapomeňte, že pokud máte pár kilogramů navíc, je lepší, aby měly šaty alespoň krátký rukáv.

Minišaty

Superkrátké šaty vypadají krásně v módních katalozích, ale ve skutečnosti nesluší všem. Asi nejvhodnější je pro ně drobná a malá postava, kterou krátké šaty opticky prodlouží. V kombinaci s vysokými podpatky nebo botami na klínu vyrostete hned o několik centimetrů.

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii!

Sledujte i další žhavé novinky ze světa módy!