Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Styl podle celebrit: Inspirujte se sněhobílým elegantním modelem Moniky Bagárové

10. března 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! V případě společenské akce se můžete inspirovat elegantním modelem zpěvačky Moniky Bagárové. Líbí se vám?

Zpěvačka Monika Bagárová patří mezi hrstku slavných žen, které ve výběru outfitu nikdy nešlápnou vedle. Samozřejmě že mladé, krásné a štíhlé Monice sluší úplně všechno, ale její modely především vždy odrážejí aktuální trendy a vyjadřují ženskost.

Na křtu videoklipu Monika ukázala, že celobílé outfity rozhodně nejsou cestou do módního pekla. Zvláště v případě, když stejně jako ona zvládnete zkombinovat ty správné kousky, které dohromady vytvoří maximálně luxusní celek. Líbí se nám i absence šperků, které v tomto minimalistickém outfitu zastupují pouze zlaté hodinky.

Buďte jako Monika Bagárová

Pokud si na sněhobílý model netroufáte, pořiďte si alespoň stylovou vestičku, která je v kurzu už druhou sezonu. Univerzální vestu můžete nosit jak přes šaty, tak i k džínám a teniskám. A nebojte se – seženete ji i v jiných barevných provedeních. Černá se taky počítá!

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Šaty: Zoot.cz, 689 Kč, vesta: Orsay, 799 Kč, hodinky: Klenoty Aurum, DKNY, 5770 Kč a lodičky: Humanic, 1799 Kč

Inspirujte se i dalšími stylovými outfity českých i zahraničních celebrit!