Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Nej outfity uplynulého týdne: Může ženám po čtyřicítce slušet růžová? Ano!

  • Které slavné ženě to minulý týden nejvíce slušelo?
    15. března 2016 | 06:00

    Uplynulé dny se ve světě celebrit opět nesly v duchu společenských událostí, filmových premiér a předávání nejrůznějších cen. Podívejte se, jaké šaty a outfity oblékly slavné krásky. Které z nich to slušelo, a kdo naopak s výběrem šatů šlápl úplně vedle?

  • Tori Spelling (42)

    Tori Spelling je spíše známá kvůli nepovedeným plastikám, silikonovému výstřihu a nekonečné manželské krizi než díky svému hereckému povolání. Minulý týden se připomněla všem svým fanouškům na předávání dětských filmových i hudebních cen Kids´ Choice Awards, kam vyrazila s celou rodinou. K této příležitosti, kde rozhodně není povinností velká večerní róba, oblékla růžové šaty s rozšířenou sukní. Střih se nám líbí, oceňujeme decentní výstřih i délku ke kolenům, jen ta barva... Šaty by mnohem více sedly hereččině sedmileté dceři, pro ženu po čtyřicítce se už sytě růžová – navíc v nevhodné kombinaci s dalšími pastelovými tóny na doplňcích – nehodí.

    Tori Spelling
    Autor: profimedia.cz
  • Heidi Klum (42)

    Na stejné předávání cen dorazila i německá topmodelka Heidi Klum, která oblékla modrobílé minišaty Versace. S perfektní postavou si Heidi může ultrakrátké šaty na tělo dovolit, ale lesklý materiál je už přespříliš. Někdy méně znamená více! Ale chválíme krásné bílé sandálky.

    Heidi Klum
    Autor: profimedia.cz
  • Kate Middleton (34)

    Vévodkyně Kate nám svým barevným kostýmkem zase o trochu přiblížila jaro. Svěží meruňkový odstín byl však tím jediným, čím nás překvapila. Kostýmkové šaty byly střihově téměř totožné s ostatními modely, které Kate dosud předvedla. Černé lodičky i psaníčko ani nenadchly, ani neurazily. I tak musíme uznat, že vévodkyni to opravdu sluší, ostatně jako vždy!

    Kate Middleton
    Autor: profimedia.cz
  • Blake Lively (28)

    Herečka Blake Lively a herec Ryan Reynolds jsou dokonalý manželský pár. Minulý týden navštívili prezidentské sídlo ve Washingtonu, kam je v rámci upevnění vztahů mezi USA a Kanadou (Ryan pochází z kanadského Vancouveru) pozval sám prezident Barack Obama. Blake si k této výjimečné příležitosti oblékla stříbrnou saténovou róbu Ralph & Russo s hlubokým výstřihem a vysokým rozparkem. Velké večerní šaty však v hereččině podání vůbec nepůsobily vyzývavě a díky perfektně zvoleným doplňkům se Blake stala nejlépe oblečenou hvězdou minulého týdne. A to nejen podle nás!

    Blake Lively
    Autor: profimedia.cz
  • Jennifer Garner (43)

    Herečka Jennifer Garner předvedla na slavnostní premiéře dramatu Miracles From Heaven, kde hraje hlavní roli, že růžovou barvu můžete nosit i po čtyřicítce. Stačí jen zvolit šaty, které na první pohled nepůsobí jako ze šatníku panenky Barbie. Jennifer vypadala úžasně! Nás opravdu zaujaly kapsy na šatech, které jim dodávaly lehký nádech ležérnosti. Super!

    Jennifer Garner
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.