Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Tři české herečky, které se oblékají stejně skvěle jako hollywoodské hvězdy

  • 9. března 2016 | 06:00

    Na posledním předávání filmových cen Český lev nám opět herečka Jitka Schneiderová dokázala, že svým osobitým stylem může konkurovat i zahraničním módním ikonám. Které další herečky jsou na červeném koberci i v osobním životě vždy trendově a především vkusně oblečené?

  • Jitka Schneiderová (42)

    Herečka Jitka Schneiderová je bezesporu jednou z nejvýraznějších ženských tváří českého showbyznysu. Nejen díky tomu, že má herecký talent a perfektně tancuje, ale z toho důvodu, že má opravdu vytříbený vkus. Na červený koberec vždy volí róby vyjadřující ženskou eleganci na nejvyšším stupni. Když míří na společenský večírek, kde je většinou pracovně, obléká nejčastěji černé outfity. Kouzlo je však v tom, že jako jedna z mála umí černé oblečení zkombinovat tak neotřele, že svým outfitem inspiruje tisíce žen. Ve volném čase nosí ráda pohodlné džíny, ve kterých ale vždy vypadá jako dáma. Jitka bezpochyby patří mezi české módní ikony.

    Jitka Schneiderová
    Autor: profimedia.cz
  • Aňa Geislerová (39)

    Další módní ikonou je bezesporu herečka Aňa Geislerová, která má opravdu osobitý styl, a tak ať si oblékne cokoliv, vždy vypadá naprosto perfektně. Co se týče barev, není zrovna milovnice výstřednosti. Naopak dává přednost barevné střídmosti, takže v jejím šatníku hrají prim černá, bílá a červená. V otázce stylu je mnohem otevřenější. Někdy si zahrává s retrem, jindy dá přednost pánskému stylu nebo vyzkouší něco hodně ležérního. To se odráží jak v róbách, které ukazuje na těch nejprestižnějších společenských akcích, tak i v běžném životě.

    Aňa Geislerová
    Autor: profimedia.cz
  • Jana Plodková (34)

    Jako třetí jsme vybraly herečku Janu Plodkovou, která se svým stylem od hereckých kolegyň Jitky Schneiderové a Ani Geislerové velmi liší. I tak dává Jana přednost tradičním neutrálním barvám, a když si pořídí barevný kousek, přemýšlí, zda to nebude jen sezonní záležitost. V šatníku jednoznačně převládají pánské prvky v podobě kalhot, košil, objemných sak, mokasín a tenisek. Každý outfit doplní nevšedními brýlemi, kterými je společně se svým partnerem pověstná. Není to vlastně nic zvláštního, když hereččin přítel je optik.

    Tyto tři herečky mají opravdu vytříbený styl!
    Autor: profimedia.cz

Diskuse ke článku
.