Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejlepší barvy jara: Pudrovou si zamilují romantičky i rockerky!

31. března 2015 | 06:00

Typickou barvou slunečných jarních dnů je už několikátou sezonu pudrová. Ženy ji milují, protože je svěží, lehká, univerzální a jednoduše se kombinuje. Pokud ve svém šatníku ještě nemáte žádný romanticky pudrový kousek, je pravý čas to napravit!

Pudrová sluší všem!

Odstíny pudrové barvy jsou různé a každé ženě sluší jiný. Nejsvětlejší a zároveň nejuniverzálnější je tělová neboli nude, která sedne blondýnkám, brunetkám i zrzkám. Nejoblíbenější je odstín narůžovělé neboli light pink, který zase ocení křehké blondýnky se světlou pletí. Na své si samozřejmě přijdou i brunetky, které nejvíce vyniknou ve světlounce meruňkové.

Nebojte se, že budete v – na první pohled – nevýrazné barvě šedá myška. Něžná pudrová sice nemusí vaše okolí zaujmout na první pohled, ale dává fantasticky vyniknout střihu i materiálu konkrétního kousku. Každý kousek je tak jedinečný a budete v něm vypadat přímo nadpozemsky. Ukažte své dívčí já a dodejte svému šatníku potřebnou dávku jemnosti a romantiky.

Zara, 899 Kč
Autor: archiv firem

Všechno se počítá

V pudrových odstínech seženete vše, na co si jen pomyslíte. Rozevláté, ale i těsné topy, mini- i maxisukně, šaty všemožných délek a střihů, včetně těch košilových, které letos maximálně frčí, ale i saka, trenčkoty, kalhoty, balerínky nebo kabelky.

Všechny kousky pak můžete libovolně kombinovat s dalším oblečením a doplňky a vytvořit si pokaždé jiný styl. Pokud se chcete proměnit v éterickou vílu, oblečte se do pudrové klidně od hlavy až k patě. V případě, že si potrpíte spíše na "drsnější" styl, propojte romantické prvky s rockovou koženkou nebo denimem.

Až zatoužíte po tom, být nepřehlédnutelná, oblečte k pudrové zářivé pastelové nebo neonové barvy. Nebojte se spojení se žlutou, oranžovou nebo modrou, které něžnému outfitu dodají šťávu.

Ty nejromantičtější kousky najdete v naší fotogalerii!