Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Pouzdrové sukně na každý den: Naučíme vás, jak je nosit!

  • 14. května 2015 | 06:00

    Módní trendy se neustále mění. Existuje však pár nesmrtelných kousků, které se drží na výsluní už několik desítek let. Mezi ně rozhodně patří i pouzdrová sukně, kterou by měla mít každá žena ve svém šatníku. Poradíme vám, jak pouzdrovku nosit do práce, do města i na večírek.

  • Pondělí ve znamení klasiky

    Lindex, 899 Kč
    Autor: archiv firem

    Pondělí bývají krušná! Ať už vás čeká náročná pracovní porada nebo zkrátka jen "den blbec", určitě vás na tu správnou vlnu naladí klasická černá pouzdrovka. Můžete ji sladit s elegantní bílou blůzkou a lodičkami nebo se odvázat v tričku s vtipným nápisem a pohodlných keckách. K oběma variantám můžete obléknout padnoucí sáčko nebo kožený křivák, díky kterému hravě zvládnete ranní cesty do práce.

  • Úterý ve znamení ženy vamp

    New Yorker, 249 Kč
    Autor: archiv firem

    V úterý už jsme dokonale rozkoukané z víkendu, a tak můžeme plně využít našich ženských zbraní. Ženu vamp z vás jako mávnutím kouzelného proutku udělá sytě červená pouzdrová sukně. Hned jak si ji oblečete, vaše sebevědomí stoupne do oblak! Nezapomeňte ani na rudou rtěnku a perfektně uhlazený drdol. Zbytek outfitu laďte do tlumených barev.

  • Středa ve znamení hravosti

    F&F, 369 Kč
    Autor: archiv firem

    Ve středu je ten pravý čas odvázat se a oživit pracovní šeď. Vsaďte na pouzdrovou sukni s výrazným vzorem v podobě barevných kostiček nebo proužků. K sukni pak oblékněte jednobarevný top, přidejte decentní doplňky a ozdobte vlasy čelenkou.

  • Čtvrtek ve znamení nevinnosti

    New Yorker, 499 Kč
    Autor: archiv firem

    Po barevném odvazu je ten pravý čas na sněhobílou pouzdrovku. Pokud se bílé barvy nebojíte, oblékněte se do ní klidně od hlavy až k patě. V opačném případě zkombinujte sukni s pudrově růžovou halenkou, tělovými lodičkami a světlounce žlutým psaníčkem. Šperky by měly být decentní, takže na masivní barevné náhrdelníky v tento den zapomeňte.

  • Pátek ve znamení rocku

    Zara, 899 Kč
    Autor: archiv firem

    V pátek večer už můžete hodit všechny pracovní starosti za hlavu a naladit se na víkendovou vlnu. Dostat se do té správné nálady vám pomůže koženková sukně, ve které můžete klidně vyrazit z práce rovnou na koncert nebo do baru. Oblékněte k ní krajkový top, průsvitnou halenku nebo tenký obepnutý rolák. A nezapomeňte na obrovské náušnice, díky kterým vás nikdo nepřehlédne!

  • Sobota ve znamení romantiky

    TopShop, cca 2100 Kč
    Autor: archiv firem

    Sobota je jako dělaná pro romantické chvíle s vaším partnerem. Ať už vyrazíte na romantickou procházku po městě, na šlapadla nebo na večeři, oblečte si krajkovou sukni, která navodí tu správnou zamilovanou atmosféru. Bílá, černá, žlutá nebo modrá? Barvy nehrají roli! Vyberte si takovou, ve které se cítíte svá a sebevědomá.

  • Neděle ve znamení pohody

    Vero Moda, zoot.cz, 969 Kč
    Autor: archiv firem

    Jarní slunečné neděle jsou jako stvořené pro pohodové výlety a příjemné zahradní grilování. I na takové příležitosti si klidně můžete obléknout sukni. Ideální je pohodlná džínová, ke které se skvěle hodí jednoduchá trička, tílka a lehké svetříky v pudrových nebo neonových barvách. A aby vám bylo opravdu pohodlně, obujte sandálky nebo plátěné kecky.

Klíčová slova:  móda, trendy, oblečení, pouzdrová sukně, sukně, jaro
Diskuse ke článku
.