Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Noste barvy a líčení, které zvýrazní vaše opálení!

  • 14. srpna 2015 | 06:00

    Léto ani tropické teploty ještě zdaleka nekončí! Přesto už jste si určitě stihla pořídit bronzové opálení, které díky těm správným barvám oblečení a doplňků můžete ještě více zvýraznit. Vaše čokoládová pleť tak bude nepřehlédnutelná!

  • V hlavní roli barvy

    Mango, 399 Kč.
    Autor: archiv firem
     Jakým střihům dáváte přednost, příliš nehraje roli. I když samozřejmě mnohem více vaše opálení vynikne v tílku s výstřihem nebo minisukni než v halence s rukávem nebo šatech až na zem. Hlavní roli ale hrají barvy! Když zvolíte ty správné, budete se pyšnit krásným a nepřehlédnutelným opálením klidně až do půlky podzimu.

     

    Bronzové pleti nejvíce sluší výrazné neonové barvy, které nejen přilákají spoustu zvídavých pohledů, ale i maximálně zvýrazní vaše opálení. Pokud jsou na vás zářivé barvy příliš, skvěle fungují i bílá, krémová nebo pudrové odstíny. Tyto jemné barvy vytvářejí s opálenou pokožkou nápadný kontrast, díky kterému si vašeho poctivého "smažení" na sluníčku všimne opravdu každý.

  • Doplňky vás rozzáří

    H&M, 499 Kč.
    Autor: archiv firem
    V případě, že neonové oblečení je pro vás příliš výstřední, vsaďte alespoň na zářivé doplňky v podobě psaníčka, sandálků, náramků nebo třeba náhrdelníku. Náhrdelník s barevnými kameny podtrhne opálení nejen na těle, ale i na obličeji. Stejně zafungují i třpytivé nebo barevné náušnice, které budou nejlépe vypadat k vyčesanému drdolu nebo ledabylému copu.
  • Nezapomeňte na detaily

    Neonové laky na nehty, Dermacol, 31 Kč/ks, koupíte na www.dermacol.cz
    Autor: archiv firem
     

    I ty nejmenší detaily hrají velkou roli. Rozhodně si nezapomeňte nalakovat drápky neonovým nebo sněhobílým lakem na nehty, který v žádném jiném období tolik nevynikne jako právě teď. Navíc bílá barva je aktuálně ve světě nehtových trendů nejžhavější hit. Dalším obrovským trendem letos je metalické lepicí tetování, které si zamilovaly například Rihanna, Beyoncé nebo Sarah Jessica Parker. Třpytivé tetování nejlépe vynikne právě na čerstvě opálené pokožce. Koupíte ho například na partygirl.cz, dekorativka.cz nebo modernitetovani.cz.

     

    Zázraky dokáže i správné líčení. Opálený obličej podpoříte hnědými nebo světle růžovými stíny, bronzerem nebo malinově červenou rtěnkou. A když všechny triky spojíte dohromady, vaše karamelová pleť bude nepřehlédnutelná na všech místech, na kterých se ukážete.

Klíčová slova:  móda, trendy, oblečení, opálení, barvy, léto, pokožka, pleť
Diskuse ke článku
.