Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Romantický i hříšný Valentýn: Šaty i prádlo, ve kterém vyrazíte partnerovi dech!

14. února 2015 | 06:00

Ať patříte mezi ženy, které se ve slavení čím dál oblíbenějšího amerického svátku vyžívají, nebo je vám Valentýn ukradený, hodit se do gala můžete v obou případech. Vybraly jsme pro vás romantické, ale i rafinované a sexy kousky, ze kterých bude váš partner v sedmém nebi.

Ohlédnutí

Tento dávný americký  zvyk – neboli oslava „svátku všech zamilovaných“ – byl roku 1907 obnoven díky Walteru Scottovi. Známý výrobce vánočních přání se totiž ocitl na prahu bankrotu a snažil se vymyslet něco, na čem by vydělal. Pustil se do výroby dárků k svátku sv. Valentýna. Výsledkem bylo, že jeho společnost do dvou let ztrojnásobila zisky. Brzy se nápadu chytli i ostatní obchodníci, a časem se stal Den sv. Valentýna velmi komerčním svátkem.

Místo dárků sexy ohoz

Pokud nemáte náladu na kupování dárků, romantické večeře ani společné koupání ve vaně při svíčkách, stále ještě nemusíte svatého Valentýna zatracovat. Je to totiž den jako stvořený pro to, proměnit se díky novému outfitu v sexy dračici nebo něžnou romantičku a ukázat svému partnerovi svou vnější krásu a náklonnost.

A když jste sama? Stejně vyrazte na nákupy a svůj sexy obleček ukažte alespoň "mlsným" mužům v baru.

Červená vítězí

Nejvhodnější valentýnskou barvou je bezesporu červená, která z vás udělá nepřehlédnutelnou, vášnivou a sexy kočku. Pokud se však na ohnivý outfit necítíte, skvělou volbou je i jakýkoliv odstín růžové nebo kousky s potisky srdíček, pusinek a květin.

Prádlo jako překvapení

Nákup nových šatů je v období svatého Valentýna neodmyslitelně spojen i s pořízením svůdného spodního prádla. Pod pojmem "svůdné" se nutně nemusí skrývat na první pohled laciné prádélko, stačí jen, aby bylo trochu rafinované. Postačí krajka, červená barva nebo decentně průsvitná košilka.

Nejromantičtější kousky najdete v naší fotogalerii!