Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Skvělé tipy na valentýnské dárky pro ni i pro něj!

  • Udělejte svému protějšku radost originálním dárkem!
    10. února 2015 | 14:00

    Svátek všech zamilovaných je za dveřmi a vy nevíte, čím vyjádřit lásku své drahé polovičce? Nezoufejte! Připravili jsme pro vás pár skvělých tipů na dárky, kterými své/mu partnerce/partnerovi vyrazíte dech. Nechte se inspirovat!

  • Láska prochází žaludkem

     

    Pozvěte svou lásku na luxusní tříchodovou večeři při svíčkách na palubu lodi v Praze a nechte se společně unášet na vlnách dokonalých chutí a nezapomenutelných gurmánských zážitků. Šéfkuchař Jan Bušina a jeho sehraný tým pro vás připraví ryze české menu, na kterém si pochutná opravdu každý. A navíc, všichni přece víme, že láska prochází žaludkem!


    Vybírat můžete z těchto jídel:


    předkrm

    vepřová terina z uzeného kolene a šunky s celozrnnou hořčicí, marinovanou cibulkou a ovocnou redukcí

     

    velký GreenYacht salát s citronovým vinaigretem a krutony


    hlavní chod

    grilovaný steak z kuřecího prsa s bylinkami, máslová brokolice, mačkané brambory s jarní cibulkou a omáčka z modrého sýru

     

    filátko z anninského pstruha s restovanou mladou kapustou, bramborovou kaší a citrusovým dresinkem

     

    české vepřové Duo, restovaná panenka na jablečno-mrkvovém pyré a pozvolna tažený bůček s kroupami

     

    hovězí pečeně se svíčkovou omáčkou, karlovarský knedlík, brusinky


    dezert

    tradiční domácí lívance se zakysanou smetanou a borůvkovou omáčkou 

    Valentýnskou večeři na luxusní lodi koupíte na pepa.cz za neuvěřitelných 499 Kč!
    Autor: pepa.cz
  • Řekněte to srdíčky

     

    K překonání zimy a špatné nálady vašemu protějšku rozhodně pomůže "zamilovaný'" balíček spodního prádla od značky Happy Socks. Jí vykouzlí úsměv na tváři láskyplná krabička s kalhotkami a ponožkami, jemu zase zvedne náladu vtipný "pack" s trenýrkami nebo boxerkami a ponožkami. 

    Happy Socks, balíček pro něj: 699 Kč
    Autor: archiv firem
  • Probuďte v něm fanouška

     

    V květnu se v České republice, konkrétně v Praze a Ostravě, uskuteční MS v hokeji. Pořiďte svému partnerovi originální dárek, který mu bude nejeden kamarád závidět. Splňte mu sen a obdarujte ho vstupenkami na některý ze zápasů MS v hokeji. Druhá vlna prodeje startuje již ve čtvrtek 12. února ve 13 hodin.

     

    Veškeré informace o vstupenkách naleznete na: iihfworlds2015.com/cz/vstupenky

    MS v ledním hokeji
    Autor: archiv
  • Foťte svou lásku

     

    Každou ženu určitě potěší kompaktní růžový fotoaparát Nikon COOLPIX S3700, díky kterému bude moci okamžitě sdílet vaše zamilované fotky. Buďte styloví a stále v kontaktu se sociálními sítěmi díky tomuto jedinečnému fotoaparátu. Přístroj nabízí i přes kompaktní provedení integrovanou technologii Wi-Fi, a umožňuje tak sdílet fotky do jakéhokoliv chytrého zařízení. Díky dlouhé výdrži baterie můžete fotografovat déle bez přerušení. Na výběr samozřejmě máte z různých barevných provedení, takže se může stát i skvělým dárkem pro něj!

    Nikon COOLPIX S3700, máte na výběr z různých barevných provedení těla fotoaparátu, cena 3590 Kč
    Autor: archiv Nikon
  • Prožijte dobrodružství

     

    Nevíte, jak oslavit den svatého Valentýna? Zajeďte si do Štrasburku, který se na 10 dní promění v město lásky. V romantickém rytmu se ponesou poetické večery, které připravují hotely, restaurace i koncertní haly a muzea. Opravdovým unikátem pak bude „ploužáková party“, která bude probíhat napříč městem 14. února od 21.00. Ve všech obchodech, restauracích i barech bude v tuto dobu hrát pomalá hudba, aby se páry dostaly do romantické nálady a mohly si společně zatančit. 

    S autobusy Eurolines se do Štrasburku v rámci akce 1+1 dostanete ve dvou za 3 000 Kč (obousměrná jízdenka z Prahy pro 2 osoby)
    Autor: Atout France - Michel Angot
  • Pro milovnice a milovníky moderních technologií

     

    Překvapte partnera či partnerku originálním, a přesto praktickým dárkem. Nabíjecí kabely švédské značky Happy Plugs, které lze díky obrovskému výběru barev sladit s celým outfitem, poskytnou každému naprostou svobodu. Jsou totiž dlouhé celé 2 metry. Při telefonování s vámi tak už nebude váš miláček muset sedět v koutě a trpělivě čekat, až se jeho mobilní telefon znovu nabije. Micro USB kabel je samozřejmě kompatibilní s většinou smartphonů. 

    Kablík zabalený ve tvaru srdce je k dostání v obchodech Alza.cz, Mall.cz, iWant, iStyle, iStores, Zoot.cz, Mobil Pohotovost a dalších za pouhých 359 Kč.
    Autor: archiv Happy Plugs
  • Zajděte na sladkou hubičku

     

    I když jste se třeba nenechali Valentýnem pohltit do takové míry, abyste toho druhého zahrnovali drahými dárky, určitě neodoláte sladkému, zamilovanému pokušení. V týdnu od 11. do 18. února můžete vyrazit se svou drahou polovičkou na rande do Costa Coffee a strávit příjemné chvilky nad šálkem dobré kávy a skvělého zákusku. Konkrétně nad latté velikosti primo s lahodným jahodovým cheesecakem za valentýnskou cenu 89 Kč. To pak budou sladké polibky!

    Během týdne 11. - 18. února si můžete se svojí drahou polovičkou zajít na rande do Costa Coffee a dát si skvělé valentýnské menu!
    Autor: archiv firem
  • Upečte si společně zamilovanou pizzu

     

    Pizza patří mezi nejrozšířenější a nejoblíbenější jídla světové kuchyně. Pokud ještě nevíte, čím překvapit partnera nebo partnerku na Valentýna, připravte mu z lásky zamilovanou italskou pochoutku. Nebo si otevřete lahev vína a pusťte se do vaření společně. 


    Co budete potřebovat?

    Na těsto: droždí, hladká mouka, olivový olej a sůl

    Na základ: Otma Gurmán Olive & Basilico rajčatová omáčka s olivami a bazalkou

    Další ingredience: čerstvá rajčata, tučnější sýr, pikantní salám, olivy

     

    Těsto na pizzu připravíme tak, že rozmícháme droždí ve vlažné vodě a smícháme je s hladkou moukou, olivovým olejem a špetkou soli. Vzniklé těsto rozdělíme na bochánky o váze přibližně čtvrt kila, zabalíme do fólie a necháme alespoň 12 hodin odležet v lednici. Plech vymažeme olivovým olejem, odleželé těsto prsty vytáhneme do tvaru srdce a potřeme rajčatovou omáčkou. Ozdobíme nastrouhaným sýrem, plátky čerstvých rajčat, pikantního salámu a nakrájených oliv. Vše zakápneme olivovým olejem a pečeme v předehřáté troubě na maximum. Čas závisí na vlastnostech trouby, okraje těsta musí být upečené dozlatova.

    Zamilovaná pizza
    Autor: archiv firem

Autor: red
Diskuse ke článku
.