Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Děs: Tohle jsou největší módní trapasy cen BAFTA!

11. února 2013 | 14:10

Každá velká společenská akce je pro slavné dámy příležitostí zazářit na červeném koberci - anebo naopak být vzorem nevkusu. V druhé kategorii skončily na předávání cen BAFTA i Sarah Jessica Parker nebo Elizabeth Olsen. Podivejte se!

Prestižní ceny Britské akademie filmové a televizní tvorby se rozdávaly v londýnské Královské opeře. Pro přítomné celebrity to byla ideální chvíle pro to, aby se ukázaly v celé své kráse.

Bohužel některé z nich neměly zrovna svůj den - nebo si vybrali špatného stylistu. Kdo z nich by si zasloužil cenu za módní úlet večera?

Marná módní snaha

Některé známé krásky se sice snažily, seč mohly, ale jejich pojetí trendů prostě nefungovalo. Pastelové šaty Helen McCrory tak připomínaly nechvalně proslulé české "maturiťáky", zatímco pokus Natalie Dormer zazářit dopadl jako setkání Galadriel a Elišky Přemyslovny.

Talentovaná Hayley Atwell pojala módní černobílou kombinaci podobně kýčovitě jako nejmenovaní tuzemští návrháři. A podobně dopadla i Gemma Arterton, které kontrastní pruhy opravdu nesvědčí.

...
Autor: EPA, Reuters

Špatně střiženo

Dokonale promyšlený střih je základ: nejen ve filmu, ale i v oblékání. Měla by si to uvědomit komička Sarah Silverman, která nás baví spíš svým humorem než svým vkusem, i Elizabeth Olsen. Ta se v róbě od Chanelu evidentně necítila nejlépe.

Zářivé barvy a zcela nevhodné střihy zvolily modelka Laura Bailey i herečka Andrea Riseborough. Zatímco štíhlá Laura si vybrala příliš volné korálové šaty, vzhled žluťáska Andrey utrpěl nepadnoucím korzetem.

...
Autor: EPA, Reuters

Černá nuda

Nenechte se mýlit - černou barvu milujeme! Ale musí se umět nosit. Amy Adams, Sarah Jessica Parker ani Alice Eve to tentokrát nezvládly. Zvlášť první dvě se ve svých modelech ztrácely. Tak trochu po anglicku...

...
Autor: EPA, Reuters

Autor: mab