Středa 17. dubna 2024
Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie
Oblačno, déšť 10°C

Nesmrtelné sukně: Víte, s čím je nosit?

15. února 2013 | 07:00

Není snad ženštějšího kusu oblečení, než je sukně. A pokud se občas potýkáte s nedostatkem inspirace, co se jejího nošení týče, pak je tento článek určen právě pro vás.

Červeno-růžová kombinace je velmi aktuální a módní. Stejně tak bude hrát prim i černo-bílá. Zkrátka když tyto dvě hvězdné barvy dáte dohromady, nic nezkazíte. Doplňte je sukní a úspěch je 100% zaručen!

DO PRÁCE

Klasika, doplněná aktuální červeno-růžovou kombinací je absolutně ideální a vyhovující právě na každodenní nošení. A to jak do školy, tak i do práce. Ke krémově bílé áčkové sukni oblečte polo průsvitnou halenku, kterou zastrčte do sukně. Kašmírový svetřík zařídí, aby vám nebyla zima. Na první pohled nudný outfit oživíte hravými doplňky. baví vás to? Nás ano!

Jak stylově nosit sukni?
Autor: Archiv firem

NA PARTY

Nudné a všední pracovní dny, kdy se musíte se svým módním apetitem krotit, si o víkendu žádají velkou změnu. Extravagance  v podobě černo-růžové tylové sukně v kombinaci s koženou bundou a ulítlými mentolovými teniskami na podpatku, bude to pravé ořechové. Pokud se na to ale necítíte, vyměňte klidně bundu za formální sako a tenisky za černé lodičky, nebo balerínky!

Jak stylově nosit sukni?
Autor: Archiv firem

NA RANDE

Muž neodolá nádherné, jak jinak než červené, áčkové sukni. Když pod bílou košili obléknete krajkované sexy body (co kdyby náhodou!), a na nohy obujete sexy kotníčkové boty na podpatku, budete neodolatelná!

Jak stylově nosit sukni?
Autor: Archiv firem

Autor: Eva Dvořáková