Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Karl Lagerfeld: Michelle vypadá jako televizní hlasatelka!

31. ledna 2013 | 15:00

Málokdo umí vyvolat novým účesem takovou vlnu reakcí jako Michelle Obama. Ke svým 49. narozeninám si paní prezidentová nadělila hustou ofinu. Světová média hlásala: úžasné! A Karl? Ten jako vždy kritizoval...

Je to momentálně nejslavnější ofina na světě. K novému účesu své krásné ženy se vyjádřil dokonce sám Barack Obama: "Miluju Michelle a miluju její ofinu," nechal se slyšet.

Na internetu se začaly objevovat vtípky a komentáře, módní časopisy předpovídají nový trend, na oslavu účesu Michelle vznikají facebookové stránky. Na Twitteru je dokonce "uživatel" jménem Ofina paní Obamové, který glosuje:

Určitě jste nečekali, že ta zásadní změna, kterou Barack sliboval, budu já.

Vždycky dostanu závrať, když Michelle běhá na pásu.

"Prezidentská" ofina vyvolala ve světě senzaci.
Autor: Reuters

Mám pocit, že Amerika by byla šťastnější, kdyby všechny špatné zprávy nahradily zábavné reportáže o mně.

Karl zasahuje

To by bylo, aby se k tak propíranému tématu nevyjádřil i slovutný Karl Lagerfeld! Návrhář značek Chanel a Fendi své názory prezentoval ve francouzské televizi. "Opravdu nechápu, proč to Michelle udělala," řekl. "Ofina jí vůbec nesluší!"

Zdůraznil sice, že první dámu Spojených států obdivuje, ale dodal: "Byl to prostě hrozný nápad. Vypadá jako hlasatelka z televizních zpráv!"

Je ale pravda, že Michelle Obama z toho vyšla vcelku dobře. Od Karla jsme totiž zvyklí slýchat ostřejší urážky - byl to on, kdo prohlásil, že Pippa Middleton má ošklivou tvář, Adele je moc tlustá a Heidi Klum? "Ta vůbec nikoho nezajímá."

Autor: mab